Küüslaugukrevetid koorekastmes Henri moodi

Palju oliiviõli
sinna sisse kuumenema palju hakitud küüslauku ja veidi väikseks hakitud tšillit
kui küüslauk läbipaistev, siis lisada krevetid (kui krevetid olid soolvees, siis enne nõrutada ja soola mitte lisada), krevette praadida õlis mõned minutid
Krevetid välja tõsta, õlile lisada 200 ml vahukoort, segada kastmeks, lasta keema.
Süüa koos värske saia ja toorsalatiga

Sööks iga päev, aga siis läheks paksuks. Ettevaatust, palju kaloreid. Aga keele viib alla, nii et loobuda ka ei suuda. Tasuks jätta pidupäevaks ja siis nautida, mitte mõelda kehakaalule. Mina ei soovitaks väherasvase koore peale minna - kaotab maitses tohutult.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Madalal temperatuuril küpsetatud liha vol 2

Vana-vanaema pannišašlõkk

Punase läätse ja sealiha hautis

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Portugali kreemikoogid, pastéis de nata