Mercado õhtul ****

Nagu juba paari nädala eest otsustasime, võtsime tee Mercadosse uuesti ette. Seekord õhtul.
Mariale sai juba pool päeva räägitud, et täna lähme sellisesse kohvikusse, kus on väike mänguväljak ka. Mann oli päris elevil. Jõudsime kohale ja mida ei ole, on mänguväljak. Tegin siis pika näo ja uurisin asja. Öeldi, et järgmisel päeval tuleb suur üritus ja mänguväljak viidi taharuumi. Olin endiselt pika näoga. Ja siis ütles üks tore teenindaja, et aga me võime selle tagasi tuua. Ja nad tõidki mänguväljaku ükshaaval lihtsalt meie Manni jaoks tagasi. Vaat kus on alles teenindus.
Aga toidust. Proovisime nii Souperied (seda on enamus kriitikuid kiitnud), sealt võtsin Tai kanawoki, kui ka Grilli (seda on enamus kriitikuid laitnud), sealt sai proovitud fooliumis küpsetatud koorega kartulit ürdikastmes (ca 20 eek, super, võtaks järgmine kord jälle), grillitud poolikud tomatid, ürtide, juustu ja kappariga (1 tk 15 eek, jällegi, satuks minu menüüsse ikka ja jälle), köögivilja ratatouille (ca 30 eek, hautis, äärmiselt maitsev), adzika (külm vürtsine kaste, ei saanud aru, et midagi väga erilist oleks), šašlõk (30 eek/varras, nii šašlõkki šašlõkki pole küll kunagi restoranis saanud, tõesti maitsev ja seda kinnitas isegi šašlõkispets Henri) ja kartulivorm ürdi-koorekastmes (värske ja hea). Wok (70 eek) ei olnud midagi erilist. Lõhn oli küll ligitõmbav. Tegime (võibolla ennatliku) järelduse, et Vahemere köök õnnestub seal paremini kui Idamaade.
Igatahes, nurisemiseks pole põhjust. Midagi kauaseisnut meil ei õnnestunud sealt leida, kõik oli värske ja viisakas.
5 punkti ei saa panna, kuna ise taldrikule asju kuhjates jääb mingi esteetiline elamus puudu. Ja maitselt ka Controventoga ühte patta Mercadot panna ei saa.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Madalal temperatuuril küpsetatud liha vol 2

Punase läätse ja sealiha hautis

Vana-vanaema pannišašlõkk

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Küüslaugukrevetid koorekastmes Henri moodi