Pastakaste hakklihaga

Hakkliha
Küüslauku (ca 5 küünt)
Sibul (1 tk)
Paprika (1 tk)
Suvikõrvits
Purustatud tomatid (1 purk)
Valget (või punast) veini
Loorberileht
Oliiviõli
Prae oliiviõlis hakkliha, hakitud küüslauk, sibul, paprika ja suvikõrvits. Lisa purustatud tomatid, sorts kuiva valget veini ja loorberileht. Keeda 10 min. Serveeri kohe keedetud pastaga (enne võta välja loorgerileht).

Üks meie pere põhitoite. Retsept muidugi muutub vastavalt aastaajale, kodus leiduvale ja lahti olevale veinile.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Madalal temperatuuril küpsetatud liha vol 2

Vana-vanaema pannišašlõkk

Kevadine külm karulaugukaste kuldseks praetud kartulitega

Portugali kreemikoogid, pastéis de nata