Punaveini lihaveis

Lihaveise filee
Sibul
Loorber
Porgand
Küüslauk
Paprika
Punane kuiv vein
Kuivatatud rosmariin
Soovi korral mustad oliivid või kuivatatud tüümian
Veis pruunistada oliiviõlis, maitsestada soola ja pipraga. Tõsta pannilt ära. Pannile lisada küüslauk, sibul, kui need klaasjad, siis lisada min 300 ml punast veini ja loorber, rosmariin. Kui ca 10 min keenud, siis lisada porgandid, paprika, liha. Keeta kuni liha valmis ja kaste pruun, mitte lilla. PS! Võtab kaua aega.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Madalal temperatuuril küpsetatud liha vol 2

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Vana-vanaema pannišašlõkk

Portugali kreemikoogid, pastéis de nata

Punase läätse ja sealiha hautis