Tibusid leotakse kevadel

Tore, et teid siin nii palju on!
Lisasin nimelt eile õhtul oma blogile loenduri (vt "lammas all paremal nurgas" :)). Ja täna hommikuks juba oli number hoopis teistsugune, kui oodata oskasin. Nii tore! Siit ka üleskutse - hirmus tore oleks, kui Te, proovinud mõnda siintoodud (või muud) retsepti, kirjutaksite/kommenteeriksite siin blogis, et saaksin veidi tagasisidet ja teistel oleks ka huvitav saada nn second opinion. Onju? Mõte tuli sellest, et minu hea sõber Mari nt kirjutas täna mulle, et lisas eile siitvõetud Spaghetti olio, aglio e pepperoncino retseptile päiksekuivatatud tomateid ja seedermänni seemneid ja sai eriti hea. Ja et mitu inimest on eraviisiliselt küsinud palju palju küsimusi Role kohta, millele ma olen ka vastanud, aga äkki tahaks keegi veel teada. Igatahes, sõnavõtud on teretulnud ikka ja alati! Muidugi jätkan ka eraviisilisi vestlusi suurima heameelega.

Kasutan ka võimalust ja kirjutan siis, kas patustamine eile Nopis oli magus! Menüüga meil ei õnnestunud seekord. Valida oli võimalik nende asjade vahel:
lambasupp (kummalegi ei maitse lambaliha)
forell (eelmine päev sõime hiiglaportsu lõhet, nii et enam ei läinud sisse)
veiseguljašš (Henril oli päeval töökoha söögikohas eriliselt ebameeldiv veiselihakogemus, nii et ei tulnud kõne alla)
kõrvitsarisotto Brie juustuga (Henri ei taha ei riisi ega kõrvitsat, mul keelati riis Role programmi raames ära)
Aga mina võtsin ikkagi selle patuse risotto, ja ei kahetsenud. Väga maitsev, parasjagu soolane, mitte liiga koorene, Brie juustu tükid ja kõrvitsaseemned sobisid imehästi. Mann sõi ka hea meelega. Henrile soovitasin eelmine kord ära proovitud porgandi ingverisuppi, kus sel korral oli suts liiast ingverit ja suts puudu soolast, nii et ta enam poole peal muud ei tundnud, kui ingverit ja lõpetas. Üldiselt talle vist ikka meeldis! Võtsime ka šokolaadikoogi vaarikakastmega. Vaarikakaste oli hea, kook tavaline. Henri ütles, et minu tehtud šokolaadikook oli parem ja loobus ka sellest. Nii et mina sain järjekordse elamuse, aga Henri lubas veelkord proovima minna, et äkki õnnestub siis paremini. Muidu oli väga mõnus istumine ja õhkkond. Ostsime pärast veel neid imehäid ökoapelsine, mis lausa lõhnavad absoluutselt teistmoodi kui tavapoes müüdavad. Nendest tuleb laupäevahommikune värske apelsinimahl. Ja ühe Spanks'i tšilli-röstküüslaugu salsa. Ja roosad läätsed, mille kallal ma varsti nuputama hakkan. Pool tärni võtan vist ikkagi Nopi tagant meelevaldselt ära, sest meie tee viis meid Nopist Stockmanni süüa ostma :).

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Madalal temperatuuril küpsetatud liha vol 2

Punase läätse ja sealiha hautis

Küüslaugukrevetid koorekastmes Henri moodi

Vana-vanaema pannišašlõkk

Kõige parem rabarberikook läbi aegade