Baccara uudised - seebivabrik taas avatud, valminud ka aroomiteraapilised küünlad

Teatan rõõmuga, et Baccara-rindel on mitmeid uudiseid.


Esiteks, on taas, peale pooleaastast pausi, avatud Baccara seebivabrik. Hetkel on valmis suvelille seep meega (sees kõik Peedult oma käega korjatud suvelilled)
ning niisutav ja kooriv oliiviõli seep (roosipuu eeterlik õli niisutab, kaerakliid koorivad ja nahka toidab suures koguses extra virgin oliiviõli).
PS! Valmistan looduslikke seepe külmprotsess-meetodil. Kasutan kõrgekvaliteedilisi rasvasid, mis mõjuvad nahale niisutavalt, noorendavalt, puhastavalt – kakaovõi, palmirasv, extra virgin oliiviõli, päevalilleõli jne. Aroomi- ja värvainetena kasutan Inglismaalt pärit spetsiaalseid seebiaroome ja -värve või 100% looduslikke eeterlikke õlisid ja taimseid värvaineid (nt mesi värvib seebi pruuniks).







Ja veel... Kas teate sellist linna nagu Grasse Lõuna-Prantsusmaal?! Vaat see on koht, kus toodetakse maailmakuulsate parfüümide jaoks õlisid. Ühesõnaga, maailma lõhnapealinn. Ja Grasse'st on pärit minu aroomiteraapilistes küünaldes kasutatavad eeterlikud õlid (aroomiküünla ja aroomiteraapilise küünla erinevus seisneb selles, et esimese toime on emotsionaalne, meeldiv aroom teeb tuju heaks, aroomiteraapiline küünal aga aitab erinevate probleemide korral, nt lavendli eeterliku õli sissehingamine mõjub lõdvestavalt ja stressivastaselt). Puhtaimad lõhnad, mida tundnud olen. Hetkel on saadaval helelilla küünal lavendliõliga (rahustab, tugevdab organismi) ja roosa küünal palmaroosi ja ylang ylangi seguga (rõõmustav, stressivastane ja seksuaalsust stimuleeriv).

Lisaks on valminud uute lõhnadega aroomiküünlad:

* roosilõhnaline Windsor
* vanillilõhnaline Bali
* laimi ja märja rohu lõhnaline Birma
* orhideelõhnaline Chiang Mai
* freesialõhnaline Johannesburg



Ja last but not the least... the new look!

Aadress ikka jutaraudnask(ätt)hot.ee

Kommentaarid

Pille ütles …
Kas jutt on sellest Peebust, mis jääb siis tee peale, kui Wargamäe Wabariiki vaatama sõita? :)
Juc ütles …
Ei, jutt käib ikka Peedust. See on Tartumaal, Elva külje all asuv kohake, kus mul on suvila! :)

Populaarsed postitused sellest blogist

Eestimaine eksootika ehk suvi Saaremaal

Küüslaugukrevetid koorekastmes Henri moodi

Päikeseline brownie toorjuustuga blogi esimese sünnipäeva puhul

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Kodumaine klassika - mulgipuder pruunistatud sibula ja suitsupeekoniga