Paola tuco

Postitan oma esimese roa Argentiinast. Populaarse ja lihtsa pastakastme, tuco, retsepti. Tucot tegime koos Paolaga, kelle pere juures Escobari linnakeses elame. Argentiinlased ei kasuta kuigipalju maitseaineid - sool, vahel pipar, harva petersell ja pune. Kõik maitsed on selged ja lihtsad. Vaja läheb:

punt rohelist sibulat
punane ja roheline paprika
suur porgand
600-900 ml tomatipüreed
ca 500-600 gr veiseliha
soola ja musta pipart
oliiviõli

Prae oliiviõlis hakitud roheline sibul. Lisa peeneks viilutatud porgand ja hakitud paprika. Lisa suurteks tükkideks lõigatud liha, prae läbi, lisa tomatipüree. Maitsesta soola ja musta pipraga. Lase kaane all haududa, kuni liha on pehme. Serveeri spagettide ja parmesani juustuga. Täiusta ühe hea Mendoza merlot´ga.

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
Jõdsin just tööle ja suu hakkas vett jooksma. Selle proovin ära küll. Rohelise sibula praadimist ei mäleta, aga katsetan kindlasti. Tervitused kahupealt.
Juc ütles …
Kahupea, kas mulle oli üllatuseks see rohelise sibula praadimine, aga krõbedaks ta muidugi ei lasknud sibulat ja kaant hoidis ka osa aega peal. :)
Anonüümne ütles …
Lubatud ja tehtud. Nagu minul ikka pisut isemoodi. Elvas ei õnnestunud loomaliha hankida,nii läks käiku kanafilee. Tänu sellele sai söök imekiiresti valmis. Omalt poolt lisasin veel paar lusikatäit suhkrut ja sai tõesti võrratu. Kahupea
Anonüümne ütles …
Üle ootuste hea! Panin kastmesse natuke basiilikut ka juurde ja see toit tahab päris pikalt madalal tulel haududa - ca 30-45 min.

Populaarsed postitused sellest blogist

Eestimaine eksootika ehk suvi Saaremaal

Küüslaugukrevetid koorekastmes Henri moodi

Päikeseline brownie toorjuustuga blogi esimese sünnipäeva puhul

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Nädalavahetuse maiuspala, Osso buco