tag:blogger.com,1999:blog-553505857861680118.post4712208327196050585..comments2023-07-24T13:59:19.988+03:00Comments on What a wonderful world!: Confit´st nii ja naapidi, nii tiibadega kui uimedegaJuchttp://www.blogger.com/profile/11094799591643330165noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-553505857861680118.post-80108260827164936902011-11-09T15:29:18.119+02:002011-11-09T15:29:18.119+02:00Suur aitäh, Piret. Sinu imelistel fotodel on alati...Suur aitäh, Piret. Sinu imelistel fotodel on alati samasugune mõju :), nii et on igati aus, et peaksid nüüd jälle confit´ ahju pistma! Ilusat novembrit!Juchttps://www.blogger.com/profile/11094799591643330165noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-553505857861680118.post-57759311711666096742011-11-08T22:28:33.488+02:002011-11-08T22:28:33.488+02:00November ja confit'd need ju kui kokku loodud....November ja confit'd need ju kui kokku loodud. Sokutan ise ka mõlemaid kordamööda ahju. Ah, ilus elu! Ja pildid mõjuvad just nii, et hakka või jälle pihta:)Pirethttps://www.blogger.com/profile/03343429794975379537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-553505857861680118.post-23090456986828345402011-11-08T14:28:15.855+02:002011-11-08T14:28:15.855+02:00Merit, äkki oli temperatuur liiga kõrge, või kui t...Merit, äkki oli temperatuur liiga kõrge, või kui temp oli numbri järgi õige, siis ahjul pöördõhu rezhiim peal? Confit´ga on jah nii, et pigem madalamal kuumusel ja kauem, kui kiiremini ja kuumemalt. Aga jumal temaga, mis kehvasti, see uuesti :-)Liinahttps://www.blogger.com/profile/08330166895549022444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-553505857861680118.post-58057992999490719302011-11-07T18:31:12.571+02:002011-11-07T18:31:12.571+02:00Liina, ära heida meelt. Kõik head asjad pidiki ju ...Liina, ära heida meelt. Kõik head asjad pidiki ju paksuks ajama või amoraalsed olema. Ma tahan igal juhul saada pigem nakatatud hea toidu pisikuga, kui olla piitspeenike. Nii et jätka aga samas vaimus ja aja mulle teine kordki isu millegi hea ja rasvase järele peale :). Aitäh retseptide eest ka!<br />Merit, äkki oli kuu seis selline. Kuu tõmbas lihtsalt pardist kõik rasva välja :). Ära tõesti jäta jonni, nii hea asi tuleb ikka ära proovida!<br />Mari-Liis, suur tänu pilte kiitmast. Ja hea väljendi eest samuti: "kiidan kahe suupoolega takka!" :)Juchttps://www.blogger.com/profile/11094799591643330165noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-553505857861680118.post-92224443620311129402011-11-07T17:54:12.839+02:002011-11-07T17:54:12.839+02:00Merit, sinu juhtum kõlab nüüd küll huvitavalt:)
K...Merit, sinu juhtum kõlab nüüd küll huvitavalt:) <br />Kiidan ka kahe suupoolega niimoodi valmistatud pardiconfit'le takka! Lõhe oma pole veel ise teinud, küll aga maitsta saanud ja on ikka hea tõesti. Juc, superilusad pildid taas.Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-553505857861680118.post-78987867645700141472011-11-07T16:00:07.320+02:002011-11-07T16:00:07.320+02:00Ma ausalt ei uskunud, et on võimalik pardikoiva ko...Ma ausalt ei uskunud, et on võimalik pardikoiva konfiid nässu keerata, AGA - mul õnnestus see paar nädalat tagasi suurepäraselt! Ahjust tuli välja imetillukeseks kuivanud krõps:( Ma ei tea kas malmpotis läks tempeatuur liiga üles või unustasin koivad veidi liiga kauaks ahju (midagi üle 3 h). Igal juhul tuleb otsast alata, sest kiidusõnad selle retsepti kohta teevad ärevaks!:)Merithttps://www.blogger.com/profile/17345819543008743201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-553505857861680118.post-12410904723955512172011-11-07T15:18:14.024+02:002011-11-07T15:18:14.024+02:00Võijummel, jälle olen ma pahaaimamatult paar inime...Võijummel, jälle olen ma pahaaimamatult paar inimest paksuks ajanud :-P Sest et kes juba korra confit´ maitse suhu saab, ei sel enam tagasiteed ole. Elagu part ja kogu tema rasv, lõhest ja muust häädusest rääkimata :-)Liinahttps://www.blogger.com/profile/08330166895549022444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-553505857861680118.post-52342674703913784542011-11-07T10:20:57.673+02:002011-11-07T10:20:57.673+02:00Evake, proovi lõhe kohe ära jah. See liha tuleb mi...Evake, proovi lõhe kohe ära jah. See liha tuleb midagi sarnast nagu meil tookord seal Michelini tärniga Londoni restos õnnestus maitsta. Nii et ma usun, et teile meeldib! Loorberi osas pole vahet, kas kuivatatud või värske. Kui värske omastkäest võtta oleks, kasutaksin seda. Anna siis teada, kuidas meeldis. <br />Kahupea, suur aitäh. Muide, kui pardikoibade hankimine peaks keeruliseks minema, siis sama asja saab ka muude linnukoibadega teha! Tervitused teile mõlemale vastu!Juchttps://www.blogger.com/profile/11094799591643330165noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-553505857861680118.post-55225071907823665672011-11-07T10:08:32.135+02:002011-11-07T10:08:32.135+02:00Oi, mulle meeldivad lihtsalt tehtavad road ja ilus...Oi, mulle meeldivad lihtsalt tehtavad road ja ilusad pildid!<br /> tervitused KahupealtAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-553505857861680118.post-48135682485941263642011-11-07T09:45:36.083+02:002011-11-07T09:45:36.083+02:00Jutakeneee, nii imelised retseptid! Hurraa! Ma ole...Jutakeneee, nii imelised retseptid! Hurraa! Ma olen tõesti vaimustuses! Proovin lõhe juba sel nädalal ära. Mõtlesin seda lihtsal viisil fooliumis küpsetada, aga nüüd paistab, et tuleb vähe peenem roog :) <br />Pardi kohta uurin, et kas loorberilehed peavad olema värsked või kuivatatud või pole vahet? <br /><br />Kallistaaaan,<br />Eva-UEva ja COhttps://www.blogger.com/profile/11607900157620058417noreply@blogger.com