tag:blogger.com,1999:blog-553505857861680118.post5906162025575570365..comments2023-07-24T13:59:19.988+03:00Comments on What a wonderful world!: Katsetused kanaga ja Ras el HanoutJuchttp://www.blogger.com/profile/11094799591643330165noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-553505857861680118.post-84351435000095742102013-07-05T12:23:14.383+03:002013-07-05T12:23:14.383+03:00Noh, kui juba eputamisex läx, siis on ka meesterah...Noh, kui juba eputamisex läx, siis on ka meesterahval üx purgike kapis olemas. Täna on meie pisikesel meestekollektiivil selle esimene proovimine, keegi ei tea läätsedest midagi, Maroko läätsesupp läheb tegemisele, seal ka see sees.<br />Kusagil oli kana kintsuda ale, proovin järgi ja avaldan ka oma arvamuse.<br />Jürijyri9998https://www.blogger.com/profile/08781619858868818137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-553505857861680118.post-36809646633909594842011-04-12T21:59:52.007+03:002011-04-12T21:59:52.007+03:00Piret, tuleb välja, et ras el hanout teil kõigil k...Piret, tuleb välja, et ras el hanout teil kõigil kapis järjekordset ideed ootamas :). Tore! Mul jälle just laual sinu viimasest postitusest inspireerituna valminud rabarberikook (täitsa lihtne küll, mitte selline õhuline ahvatlus, nagu Sul)!Juchttps://www.blogger.com/profile/11094799591643330165noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-553505857861680118.post-75141198766875264272011-04-12T20:35:53.467+03:002011-04-12T20:35:53.467+03:00Seda peab proovima, seda enam, et Ras-el-hanout se...Seda peab proovima, seda enam, et Ras-el-hanout segu on ka minu kapis olemas. Isuäratav!Pirethttps://www.blogger.com/profile/03343429794975379537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-553505857861680118.post-74813268623532153482011-04-11T16:40:42.076+03:002011-04-11T16:40:42.076+03:00ikka, Juc, kus siis muidu:)ikka, Juc, kus siis muidu:)Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-553505857861680118.post-20339296294960591362011-04-11T16:26:25.272+03:002011-04-11T16:26:25.272+03:00Mari-Liis, aitäh. Mul ka viimasel ajal tuleb üha t...Mari-Liis, aitäh. Mul ka viimasel ajal tuleb üha tihedamini isu sealsete vürtside järele. Kas Sinu uut tagine´i saab varsti pildil ja hea-paremaga täidetult näha ka? :)Juchttps://www.blogger.com/profile/11094799591643330165noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-553505857861680118.post-36119964260617035992011-04-11T15:51:11.676+03:002011-04-11T15:51:11.676+03:00Nii isuäratav ja põnev moodus kana tegemiseks, Juc...Nii isuäratav ja põnev moodus kana tegemiseks, Juc! Olen ise ka olnud Põhja-Aafrika lainel, vedasin Brüsselist (käekotis, mujale enam ei mahtunud!) Tagine koju:)<br />Tuulile ekstra tänud linki jagamast, hetkel mul veel on pool purgikest Liinalt saadud Ras-el-hanouti, aga kauaks vist enam mitte:)Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-553505857861680118.post-59052999114079493282011-04-11T15:33:13.760+03:002011-04-11T15:33:13.760+03:00Proovi jah, Tuuli, ja ütle pärast mulle ka, mis Sa...Proovi jah, Tuuli, ja ütle pärast mulle ka, mis Sa arvad, kas see kõvasti kinni olemine mõjutab kuidagi Sinu meelest tulemust või mitte. Mina ostsin oma ras el hanouti ka just sellepärast, et jube isuäratavad olid need roosi ja lavendli õied seal sees. Eestis pole nende eksootiliste ürtide, vürtside ja kastmetega tõepoolest just parimad lood. Enamasti tuleb ikka midagi asendada ja mitu päeva mööda erinevaid poode vajalikku kraami kokku otsida. Eriti väljaspool Tallinnat, pean lisama :). Ja aitäh lingi eest, see aitab kindlasti nii mõnegi lugeja hädast välja!Juchttps://www.blogger.com/profile/11094799591643330165noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-553505857861680118.post-81010777688153956162011-04-11T14:29:52.277+03:002011-04-11T14:29:52.277+03:00Selline kana valmistamisviis tundub küll hästi põn...Selline kana valmistamisviis tundub küll hästi põnev ja proovin kindlasti järgi. Seda enam, et mul on Ras-el-hanout segu ilusti olemas (tavaliselt küll lamba tagine jaoks) ja ka mulle meeldivad eriti need roosiõie lehed vürtsisegu sees. Teeb kuidagi kauniks kogu söögitegemise :) Eestis on paraku selle maitseainesegu leidmisega paras peavalu (et mitte öelda, seda ei leia), nii olen ise zatar'i, ras-el-hanout' jm siin mittekättesaadavaid maitseaineid ostma hakanud www.seasonedpioneers.co.uk lehelt. Toimib ilusti ka Eestisse postitamisega.Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.com