tag:blogger.com,1999:blog-553505857861680118.post6741240715664284978..comments2023-07-24T13:59:19.988+03:00Comments on What a wonderful world!: Nigella carbonara...Juchttp://www.blogger.com/profile/11094799591643330165noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-553505857861680118.post-20735032712963639892009-04-02T18:07:00.000+03:002009-04-02T18:07:00.000+03:00Olen tasapisi sirvinud Su toidublogi risti ja põik...Olen tasapisi sirvinud Su toidublogi risti ja põiki läbi. Väga maitsvaid asju teed ja ikka väga tubli oled, et kõike üles kirjutada, pildistada ja teistega jagada viitsid! Carbonara on üks toit, mida ma teatud aja tagant ikka tahan, samas, olles selle ära söönud, arvan ma alati, et midagi on nagu puudu... aga tahan seda mingi aja pärast jälle. Sinu poolt väljapakutud muskaat lisaski i-le täpi, omalt poolt panin juurde veel veidi küüslauku ja peterselli ka, tuli kindlasti parim carbonara, mille ma kunagi teinud olen (abikaasa ka kiitis :))Aet Trisberghttps://www.blogger.com/profile/07849747105258478588noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-553505857861680118.post-9626507667525020512009-02-13T18:13:00.000+02:002009-02-13T18:13:00.000+02:00No esimesel kodusoleku õhtul (teisel siiski, esime...No esimesel kodusoleku õhtul (teisel siiski, esimesel ma ei kokanud) tegin Nigella koore-sidrunikastmes spagette. Mmmmmm :)Pillehttps://www.blogger.com/profile/05817049547134774699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-553505857861680118.post-36788385976054471562009-02-10T15:02:00.000+02:002009-02-10T15:02:00.000+02:00Pille, pean ka tunnistama, et igapäevaselt ma just...Pille, pean ka tunnistama, et igapäevaselt ma just koorekastmes pastasid ei sööks :). Nad on ikka kohe päris rammusad söömaajad. Aga maitsvad on nad ka, seda ei saa ka salata!Juchttps://www.blogger.com/profile/11094799591643330165noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-553505857861680118.post-56383917645029950472009-02-10T14:59:00.000+02:002009-02-10T14:59:00.000+02:00See muskaatpähkli lisamine tundub huvitav. Mulle e...See muskaatpähkli lisamine tundub huvitav. Mulle endale meeldib klassikaline muna-peekon-parmesan variant, st ilma kooreta. Aga mõnikord on koorega ka mõnus, ma ei salga :)Pillehttps://www.blogger.com/profile/05817049547134774699noreply@blogger.com