"Samba, sake ja tsillikaun - maid ja maitseid avastamas" on minu pea pooleteise aasta pikkuse töö vili. See on retseptidega reisiromaan, mis on äärest ääreni täis meie ümbermaailmareisi seikluseid (muuhulgas meenutused öödest Rio de Janeiro slummis automaadivalangute saatel, džunglimatkad Austraalia vihmametsades ja Malaisia metsikutel jõgedel, unustamatu sünnipäevapidu Bangkoki kuumas öös, kohtumine maoga omaenda kodus ja ujumine hiigelkilpkonnaga Suurel Vallrahul, Tai pulm, elu moslemiperes, külaskäik Vietnami mägirahvaste juurde, pidu Tōkyō kesklinna minikorteris, elamine Samoal seinteta majas jne jne), teel kohatud põnevaid inimesi, kogetud emotsioone ja muidugi parimaid maitseelamusi Brasiiliast, Arentiinast, Tsiilist, Samoalt, Uus Meremaalt, Austraaliast, Malaisiast, Hong Kongist, Taist, Hiinast, Vietnamist ja Jaapanist. Retsepte jagasid meiega meie kallid sõbrad üle maailma ja neid sai kogutud terve teekonna jooksul! Kõik retseptid, kokku ligi 50 erinevat, said hiljem...
Kommentaarid
Kristjan küpsetas mulle haiglasse cannelesid. Kojumineku päevaks tellin brüleekreemi :)
Pille, sa avasid just mu silmad :). Ma ei olnud kunagi mõelnud, et granadill, passionivili ja maracuja on kõik üks ja seesama. Aga maitselt on ikka metsikult hea ja välja näeb ka suurepärane. See roosa äär ja see soe oranž. Stockmannis on viimasel ajal paar korda olnud nii, et on neid kahte sorti, neid kortsus kohe kasutamiseks ja siledaid ette ostmiseks, väga mugav. Kristjan on Sul küll kullatükk. Haiglatoidu kõrval tundub niigi hea cannele vist maailma parimana!:)