Veinist ja Buenos Airesest

Toiduväliselt, aga toidulähedaselt... Kuna teil seal Eestis on hetkel piknikuhooaeg (meil siin Buenos Aireses kaugeltki mitte), siis mõned vahvad vidinad, aitamaks elegantselt veini juua, piknikul ja pidulauas.

Govino on turule toonud ilusad plastikust veiniklaasid, mis käituvad hea veiniga nagu tõsised klaasist veiniklaasid - toovad esile aroomid ja maitsed ning kaunistavad ka piknikulauda. Vaata lähemalt siit. Oleks siin suvi, võtaks iga päev mõned sellised klaasikesed, ilusa värvilise lina, mõned uskumatult head ja odavad Mendoza veinid, kodulähedastest poekestest värsket saia, juustu, sinki ja oliive ning oma armsa perekonna ja peaks kõigis siinsetes ilusates parkides piknikku.
Pidulikuks õhtusöögiks pakuba jälle imelisi dekantereid Riedel, ilusa joonega ja uhked. Viimane neist on luigekujuline (Swan wine decanter). Hind on krõbe, aga vaadata ilus! :)
Ja ühest imelisest ideest. Ameeriklannast toiduarmastaja ning ajakirjanik, kes peab toidublogi aadressil http://www.taxigourmet.com/ , istub igal nädalal taksosse ja palub taksojuhil end viia sööma kohta, kus taksojuhile endale meeldib käia. Ta leiab niiviisi tõelisi pärle ja kirjutab sellest kõigest ka meile oma blogis. Suurepärane idee, kuidas leida reisil olles kohalike söögikohti ja parimaid toiduelamusi.

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
Minu meelest võiks seda taksojuhi küsitlust siin ka katsetada ja varjatud kaameraga üles võtta. Miskipärast arvan, et enamus ostab saiakese ja kogu lõunasöök. Loodan, et eksin, aga idee on geniaalne. Häid söögielamusi ja tervitused! Kahupea
Juc ütles …
Ma millegipärast kaldun kahjuks sinuga Kahupea nõustuma, et meie taksojuhtidest suurt abi ei oleks. Nalja võiks küll saada! :)

Populaarsed postitused sellest blogist

Eestimaine eksootika ehk suvi Saaremaal

Küüslaugukrevetid koorekastmes Henri moodi

Päikeseline brownie toorjuustuga blogi esimese sünnipäeva puhul

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Nädalavahetuse maiuspala, Osso buco