Mr Jakob - restoran vaatega

Nagu näha, siis inimvõimetel on piirid ja inimese (vähemalt enamusel meist, kuigi mõnedel tundub küll topelt neid olema) ööpäevas on kõigest 24 tundi. Ehk siis näib nii, et beebi, suve, Umami, suvila, raamatukirjutamise ja kõige muu kõrvalt lihtsalt ei jõua teiega maitsvaid asju arutama nii tihti kui tahaks. Aga täna näpistan uneaega ja kustutan ühe vana võla, sest restoran, millest paar sõna ja hulga pilte tahan jagada, on eriti äge just suvel. See restoran on Otepää golfiklubi uus restoran Mr Jakob, mis lisaks pakutavale maitseelamusele on ka üks ilusaima vaatega restorane Eestis, ma leian. Maja ise on samuti vaatamisväärsus. Tasub kindlasti minna, kui Lõuna-Eestis tiirutamas olete!

Meie sattusime sinna peale ühte eriti kuuma päeva, mida üritasime Pühajärve järve ääres jahutada. Kuna see õnnestus vaid hetkeks, siis oli paar kilomeetrit Peedu poole sõitnuna meil uuesti täpselt sama palav. Hädast päästiski meid Mr Jakob, kus tõeliselt armas teenindaja meile kiirelt kannutäie jääkülma maitsevett ja jäätisekokteili tõi. Emily sai koha otse laual, kuhu me tema jaoks kohaliku fliispleedi laotasime. Kõik, mida proovisime, alates jäätisekokteilist, kuni lõhega Caesari salati, tõeliselt maitsva lambasupi ja pardipraeni välja oli võrratu! Kusjuures, lambasupp maitses tõesti hästi isegi mulle, kes ma lambaliha ei söö :).
Aga nüüd siis lubatud pildid!

DSC_8464
suvelilled ja suvesport
DSC_8451
autoga rajalt treppi
DSC_8488
killuke Eesti suve
DSC_8462
avastamist lastele
DSC_8484
Caesari salat lõhega
DSC_8478
miljöö
DSC_8500
part!
DSC_8465-
ürti ja vürtsi
DSC_8494
terrassil
DSC_8496

Kommentaarid

Eva ja CO ütles …
Oh, mis ilusad pildid! Sinna restorani tahaks mina küll minna. Nii isuäratavad road ja vaimukad lilleseaded. Eriti meeldis mulle see äraõitsenud võilillede kompositsioon. Ülimalt armas idee!
Sul on ikka selline hoog sees, et mul on küll mulje, et sinu päevas ongi rohkem tunde, kui teistel inimestel :)

Miljon tervitust,
Eva-U
Juc ütles …
Minge kindlasti, Eva. Olen täitsa kindel, et teile meeldib. Minu meelest oli ka see võilille-seade eriti andekas. Nii "Eesti suvi"! :) Tervitameee

Populaarsed postitused sellest blogist

Eestimaine eksootika ehk suvi Saaremaal

Küüslaugukrevetid koorekastmes Henri moodi

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Päikeseline brownie toorjuustuga blogi esimese sünnipäeva puhul

Kodumaine klassika - mulgipuder pruunistatud sibula ja suitsupeekoniga