Tervitused ja t2nud

P2evast j2lle, ootame siin Vandusid ja istume ajaviiteks veel netis.
Sissejuhatuseks tahan k6iki t2nada vahvate kommentaaride eest, 6igemini siis emmet, Evat ja Annet ja kedagi anonyymset ka. Nii lahe on teie vastukaja ja tervitused ja uudised. Tore jah, et Koit ja Kerttu v6itsid ja et Kalle Eval tagsi on ja kahju, et lumi 2ra sulas. Ja Evale ait2hh kiituste eest blogi aadressil :)
Nyyd siis m6ned kehvemad asjad ka. I asi, mis on minu jaoks ikka kohe t2itsa kohutav. Meie imetoredas hotellis on kirbud. Ma siin nyyd m6tlen, et kas olla 2 66d s66giks v6i mis teha. Teises kohas on 2kki nii kirbud kui prussakad ja jumal teab mis veel. 200 kroonise 66hinnaga k2ivad sellised asjad vist kaasas :(
Ja II, Skype on loll, LOLL. Ostsin k6rvakad ja mikri, proovisin Bangkokis, emme v6tab vastu aga eiu kuule. M6tlesin et ostsin mingi praagi. Nyyd siin proovisin ka, siin kohalikud klapid, korralikud, sama jama. Skype help ytleb, et vaata, kas juhe on ikka arvutis sees. Nii ongi, tore oleks helistada, aga mis ma yksi ikka r22gin.
Aga muidu saime homseks ja ylehomseks autojuhiga auto et ringi rallida. Muud polegi juhtunud :), niisama kolasime linnas, kesklinnas v2iksed t2navad, igas majas kylalistemaja, igas teises massaaz v6i kohvik ja kolmandas juuksur. Oleme siinse odavusega nii laisaks l'inud, et laseme endal juuksuris pead pesta ja kuivatada. Ausalt 6eldes ei ole kylalistemajade dusid ka just kiita, juuksuris on lihtsam.
Ja muide, Chiang Mai on veel odavam kui Bangkok, nii et 1,5 h t2nast massaazi maksis 100 eek in.
Tervitades, kallistades Juc

Kommentaarid

Eva ütles …
Oi, kui hirmus, et teil seal kirbud on. Jubeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! Ega nendega vist midagi peale hakata pole. Prussakad on selles mõttes vähemalt paremad (kui nii võib üldse öelda), et nad inimese peale ei roni ja ei hammusta ja noolivad ainult sööki.
Mul on natuke muud juttu ka. Ax on hakanud Sinu seepide kõvaks müügimeheks. Tal oli ujumistunnis enda tarbeks see ürdiseep kaasas ja see tekitas klassikaaslastes nii palju elevust, et nüüd tahavad kõik selliseid seepe. Eriti popp on roosiseep, nii et broneeriksin juba vähemalt 3 roosiseepi (kui Sul neid ikka veel jagub). Ax läheb homme kogu kollektsiooniga kooli :)Isegi õpetaja pidi seepi tahtma!
Päikselist olemist teile kõigile!
Helts ütles …
Tsau! Püüan ka kogu aeg midagi lisada, aga pole vist õnnestunud, mis sest lubjakast tahta! Kirbud on koledad küll, aga kui koju jõuate, on üks värvikas mälestus lisaks, olgu see väiksex lohutusex.
Parimad soovid Heltsult

Populaarsed postitused sellest blogist

Madalal temperatuuril küpsetatud liha vol 2

Punase läätse ja sealiha hautis

Vana-vanaema pannišašlõkk

Küüslaugukrevetid koorekastmes Henri moodi

Kõige parem rabarberikook läbi aegade