Kreemine suvikõrvitsakook tonka oaga

tonka kook vaarikatega
 
tonka kook poldmarjadega

Seekordse postituse kirjutasin hoopis Umami.ee uhiuude blogisse. Vaata siia, et täpsemalt teada saada, misasi see salapärane tonka uba on, millest toiduringkondades aina rohkem räägitakse. Samuti leiad sealt ühe kreemise prantsusepärase suvikõrvitsaga koogi retsepti, milles tonka maitse kohe ära proovida.

Tulevikus püüangi väikse ülevaate oma Umami-blogi postitusest ka siia postitada, et kõik uued retseptid huvilistele ikka teada oleks. Reisilood ja muud jutud jõuavad niikuinii siia, retsepte samuti sekka, nagu alati. Nii et loodan teiega edaspidi "kohtuda" nii siin kui seal!

  tonka uba

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
Lugesin hoolega Umami blogi. Kindlasti teen ära.
Kahupea
Juc ütles …
Väga lahe, Kahupea! Selline kook on eriti omal kohal, kui suve lõpus suurte suvikõrvitsate üleküllus on :). Ja punsed sõstrad nt...
Eva ja CO ütles …
See on yks vaga p6nev retsept olevat. Nii tonka uba ise (huvitav oli selle oa kohta rohkem teada saada), kui ka see suvik6rvits seal retseptis. V6tan plaani!

Kallistades,
Eva
Maris ütles …
Ma just mõtlesin, et klassikalisemad maitseained on juba läbi proovitud, mis järgmisena ja siis avastasin, et on olemas selline tore uba. Suur rõõm on lugeda nii retsepti kui uue maitseaine kohta! Palju jaksu ka umami blogiga!
Juc ütles …
Maris, siis läks minu postitus üles just õigel ajal - kui Sina mõnd uut maitset otsisid :). Loodan, et tonka on Sinu jaoks uus ja meeldiv kogemus, igatahes tasub ära proovida! Aitäh ka Umami blogile jaksu soovimast!

Populaarsed postitused sellest blogist

Eestimaine eksootika ehk suvi Saaremaal

Küüslaugukrevetid koorekastmes Henri moodi

Päikeseline brownie toorjuustuga blogi esimese sünnipäeva puhul

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Kodumaine klassika - mulgipuder pruunistatud sibula ja suitsupeekoniga