Puhkus

Tere taas,
t2na polegi suurt pikalt kirjutada, lesisime terve p2eva oma villas. P2ev oli umbes selline, et kl 10.30 hommikus66k. Muu ainese puudumise t6ttu v6in kirjutada, mis t2na syya anti. Hommikus66k oli selline: omlett singi ja juustuga, praetud k66giviljad austrikastmes, v2rsked puuviljad, r6stsiad, soojad croissantid, v6i ja 2 moosi, kohv, tee, ananassi ja tomatimahl, apelsini v2rske mahl, piim.
Kl 12 saabus meie spameeskond, rannapaviljoni oli maha pandud 3 matti massaazideks ja mulle tugitool maniyyriks pedukyyriks. Keegi punase naha p2rast kannatada ei saanud, mass6rid olid ettevaatlikud.
Ujumask2ik meres ja basseinis.
Kl 15 oli l6una
L6unaks oli: Tom Yum Gai (Henri lemmiksupp kanaga), aurutatud riis, Tai omlett ja j22tis puuviljadega
Kl 16 tuli villade myygimees meile kylla (ise huvi p2rast tahtsime) ja pyydis meile villat maha myya, hind ca 21 mln eek. Aga tal pidid siinsete majade hinnad algama 600 000st eekist. Niisama huvitav kuulata, kuidas kinnisvara omamine ja ostmine siin k2ib.
V2ike uinak ja Mannile merekarpide otsimise jalutusk2ik ja aeg syya 6htust :)
6htus66k oli selline: loomaliha punase veini ja rohelise pipra kastmes k66givilja juljennega (see on tegelt aurutatd k66givilja ribad). J2rjekordne Tom Yum gai. Aurutatud riis. Praetud munanuudlid k66giviljadega. Kala ja kreveti koogid karriga. V2rsked puuviljad. See oli ilmselgelt liig. Mitte kuidagi ei saanud poolestki jagu. Aga no mis teha! Saavad 2kki t66tajad ka syya. :)
Ja nyyd pole muud kui veini ja 6lut ryybata ja 6ht nautida.
Anne, kust sa selle delfi asja leidsid. Uskumatu. Eesti on nii v2ike ikka :). Muide, kunagi varem sa ytlesid, et j2taksime mingi s66gi ka koju toomiseks. Usun, et midagi leiame, aga selle asjagan siin sellised lood, et neil ei ole sn2kke ega suupisteid, neil on ainult s66gid. Iga v2ike asi on kastmes, soe ja taldrikul. Isegi salatid on kastmes, soojad ja taldrikul. Ja sellist asja nagu magustoit Tais ei ole, tai keeles pole sellist s6nagi. Aga midagi siin myyakse, need pidid hiinast olema.
Emme, uurisime Tai nimede kohta. K6ige noorema generatsiooni nimed ei pidavat tihti midagi t2hendama, pidid kalduma fantaasiavalda. Aga vaem olid k6ik nimed lyhikesed ja alati t2hendasid midagi, meie perenaise eesnimeks on yks 6itsev lill, tihti ongi taimed, loodusn2htused, v2rvused, omadused. Kuninga p2risnimi pidi olema hirmus pikk, aga nad kutsuvad teda Bumiphon, see pidi t2hendama kuningriigi v6imsust.
Egas midagi. Homme hommikuks on pannkoogid moosiga ja siis viib mikrobuss meid j2lle lennujaama. T2na tuli perenaine ja ytles, et palun kas ta saaks meie lennukipiletid, et ta tahaks lennujaast yle kontrollida, et lend ikka l2heb sellel ajal ja et k6ik selle lennuga on ikka ok. Palusin yksp2ev, et ta mangot l6igates emmele seemned k2rvale paneks. Uurisin t2na, et kus mu seemned on. Tema ytles, et ta kuivatab neid p2ikse k2es ja et tal on neid juba 3. :) Nii armas lihtsalt ei saa yks teenindaja olla. T6ime talle suure ja uhke kommikarbi eile selle toreda aja eest siin.
Varstin2gemiseni! Juc

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
Loodetavasti ostsite te merekarbid mingist ametlikust litsntseeritud poest, mitte suvaliselt käestmüüjalt. Lennujaamas võivad kontrollida. Phuketi lennuväljal oli väga rikkalik ostukeskus kinnises tsoonis - üsna soodsate hindadega igasugust kraami saadaval, sealhulgas söödavat. Ehk Bangkokis on ka. Kui ei leiagi kohapealt midagi suupärast kaasa, siis kodus hakkavad Thai toidud poeriiulilt paremini silma. Näiteks klaasnuudlid, igasugused kastmed, kookospiim jne. Maalt lahkumise maks bahtides vist ikka kehtib veel, aga selle olete te ilmselt ise järele uurinud. Head kojureisi!
Anonüümne ütles …
oiii, nüüd tuleb seebitellimused vist varakult sisse anda :) tõesti lahe, vasrti oled meie oma isiklik seebikunn eestis :D, ega siis muud midagi, kui toredat koduteed ja oioi, kui suured ühe vaikese plika kallid teid kodus ees ootavad
Anonüümne ütles …
Ma ei lugenud enne korralikult, kui ise karpe rannalt otsisite, siis ehk saite mingid tavalised, ei midagi haruldast ega kaitsealust...
Anne ütles …
tere,

ma tegin söögi koju toomis ekohta nalja. et teil seda nii palju, et jääb üle. Tegelikult ei oota ikka mitte midagi.
selle lingi sain, kui töö juures panin google otsingusse jucjaco, mul polnud seal Su aadressi, sisi esimene vaste oli kohe see foorum.
Aade siin möirgab. Mõnusat elunautimist!

Populaarsed postitused sellest blogist

Eestimaine eksootika ehk suvi Saaremaal

Küüslaugukrevetid koorekastmes Henri moodi

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Päikeseline brownie toorjuustuga blogi esimese sünnipäeva puhul

Kodumaine klassika - mulgipuder pruunistatud sibula ja suitsupeekoniga