Vana-vanaema pannišašlõkk

300-400 gr sealihatükke (ca 4*4 cm, parem veidi läbikasvanud, nt küljetükist)
1 suur salatisibul
õli
soola
pipart
150 ml äädika-vee segu (lahjenda endale sobiva kangusega marinaadiks)
keedetud vett
Lõika sibul õhukesteks rõngasteks, pane kaussi. Tõsta sibula peale lihatükid. Maitsesta soola ja pipraga. Vala peale äädikalahus. Sega ära ja jäta ca 1 h seisma. Tõsta lihatükid paberist köögirätile, vajuta kuivemaks. Kuumuta pannil õli ja pruunista liha. Vala veidi keedetud vett pannile, kata kaanega ja lase madalal kuumusel haududa, kuni liha on enam-vähem pehme. Eemalda kaas, lisa äädikamarinaad (aga mitte sibulaid). Lase marinaadil peaaegu ära keeda, lisa sibulad. Prae veel nii kaua, kuni praktiliselt kogu vedelik on kadunud ja sibulad pruunikad. Sobib suurepäraselt kartulipudruga!
Kommentaarid
no siis ei istunud keegi arvutis ja ei kirjutanud jutukesi!