teisipäev, 20. jaanuar 2009

Kiire supp valgete ubadega

Kiirete või laiskade õhtute supp, mis täidab kõvasti kõhtu. Nagu näha, mul just selline laisk õhtu oligi. Nii et pikemat juttu täna ei tule, lihtsalt lihtne ja maitsev supp!

Vaja läheb:
1 purk (ca 400 gr) valgeid konservube tomatikastmes
peotäis väikest pastat
0,7 l köögiviljapuljongit
1 väike sibul
1 küüslauguküüs
2 viilu peenekshakitud suitsupeekonit
veidi tšillit ja tüümiani
musta pipart, soola (kui vaja)

Prae oliiviõlis hakitud sibul, küüslauk ja peekon. Lisa oad ja puljong. Kui keema on läinud, lisa pasta ja tüümian. Keeda nii kaua, kui pasta pakendil kirjas on. Maitsesta tšilli, musta pipra ja vajadusel soolaga. Serveeri hapukoorega.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tubli Juss! Juba tegin järgi. Väga hea ja kiire.Mina poleks omaenese tarkusest riskinud ube pastaga kokku panna, aga sobib küll. Kahupea tervitab!

Juc ütles ...

Tohoh, Kahupea, sa oled ise ka maru kiire :). Tore, kui maitses!