Tükike Peedut...

Ühel ilusal päeval leidsin oma mailboxist imearmsa kingituse, mille minu head sõbrad Mari ja Triin meie jaoks valmistanud olid. Nimelt võrratu mosaiik fotodest, mis kõik tehtud meie armsas Peedu aias ühe päikselise suveilmaga. Siinkohal kasutan ka võimalust tänada oma kalleid vanemaid, kes ei ole Peedul selle suvega metsikuks minna! Miljon kallistust teile kõigile ja Peedule ka pealekauba!

Kommentaarid

Eva ja CO ütles …
Oi, kui armas! See võis küll väikse pisara palgele tuua. Nii ilus mosaiik ja nii vahva üllatus teie jaoks! Hästi ilusad värvid. Super! Mõnusat sügise lõhna hõngub neist fotodest. Teil on ikka nii toredad sõbrad!

Päikseliste tervitustega vihmasest Londonist,
Eva-U
Juc ütles …
Tõesti Eva, see oli väga liigutav saadetis. Ja tõeliselt vahvad sõbrad on meil tõepoolest! Kuulsin uudistest, et Inflismaal on puhta uputus!!! Loodan, et teil on hea, kuiv ja soe!
Anonüümne ütles …
Väga armsad sõbrad sul.On ikka kelle- ja millepärast tagasi tulla. Kui nüüd aus olla, ega neil sel suvel polnud kerge pildistamiseks sobilikku hetke valida. Tervitused Kahupealt.
Juc ütles …
Armsad tõesti. Meil on nii palju, mille pärast tagasi tulla. Ei ole plaani küll siia elama jääda. Kuigi jah, tuleb tunnistada, et külma talve ajal oleks päris hea siin paar kuud peesitada :)
Anonüümne ütles …
Kõigepealt tahan öelda,et see on üks väga ilus ja põnev blogi. Mulle väga meeldib. Ja üks küsimus on ka- kas see Peedu, millest siin juttu on, asub seal Elva lähedal? :)
Juc ütles …
Suured tänud kiituse eest! Rõõm kuulda, et blogi meeldib!
See Peedu on seesama jah. Oled seal kunagi käinud? Või miks Sa küsid?
Anonüümne ütles …
Ma käin seal kogu aeg. väiksena veetsin kõik oma suved seal vanaema juures ja praegu elab mu isa seal. Nii imearmas koht eksole. tore oli leida tükikest Peedut siit. :)

Populaarsed postitused sellest blogist

Eestimaine eksootika ehk suvi Saaremaal

Küüslaugukrevetid koorekastmes Henri moodi

Päikeseline brownie toorjuustuga blogi esimese sünnipäeva puhul

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Kodumaine klassika - mulgipuder pruunistatud sibula ja suitsupeekoniga