reede, 21. mai 2010

Rucola-feta kreem pastale


Suvel tahaks alati midagi värsket, aga kiiret. Kui päike särab ja linnud laulavad, pole ju eriti isu pikalt köögis aurude sees vaaritada. Siis tuleb appi sõber pasta ja kiire jahutatud vein. Peenralt suur punt värske rucolat ja külmkapist paar supilusikatäit fetat, tulemuseks kreemjas pastaroog tõelise suvemekiga. Eriti hästi, usun sobib see kreem segamiseks spaghettiga. Vaja läheb:


suur suur peotäis värskeid rucolalehti
3 spl fetajuustu
5 spl oliiviõli
1/2 sidruni riivitud koor
pastat
Pese rucola, pane koos feta, oliiviõli ja sidrunikoorega kaussi ning purusta saumikseriga kreemiks. Keeda pasta al dente, sega rucolakreemiga, tilguta peale veidi head oliiviõli ja serveeri kohe!

5 kommentaari:

Frieda ütles ...

See tundub küll väga mõnus. Jahe vein kõrvale ja äkki lähebki elu ilusamaks :)

marju ütles ...

Tegin ka, väga mõnusalt suvine :)

Juc ütles ...

Frieda, täiesti õigust räägid! :)
Marju, tore, et hästi maitses.

Kärt ütles ...

Proovisime ka, väga maitsev ja superkiire valmistada

Juc ütles ...

Kärt, rõõm kuulda, et maitses hästi!