Ilusaid...

... magusaid, maitsvaid, rahulikke, lähedasterohkeid, sõbralikke, valgeid, vaikseid ja rõõmsaid jõule!



Juc

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
Aitähh, Sulle ka! Kahupea
Anonüümne ütles …
Avastasin täna su blogi ja imelised küünlad-seebid..olen rabatud. tahaks endale ka mõnd küünalt ja seepi. millised on mu võimalused neid saada?

Annika
Juc ütles …
Oi, suured tänud, Annika. Kahjuks on selleks jõuluks tehtud küünlad-seebid kõik otsas. Annan siinsamas teada, kui nendega uuesti tegelema hakkan :).
Smilla ütles …
meil tiramisu tehtud ja ikka väga nämma oli :p aitäh retsepti eest!!!
ma praegu hakkan tuhnima, et mida teha vana-aasta õhtuks ;) mõtlesin kahe plaaditäie jagu teha, meil rahvast alati palju:D
Smilla ütles …
hmm. äkitse ma juba leidsingi... "kohupiimakook, milles on palju häid asju sees". mulle meeldivad küpsise põhjale tehtud, kohupiim, sokolaad... :p kõik justkui klapiks. ainult et külmutatud vaarikad ja maasikad on mul ema juures tartus endiselt, pean homme vaatama, mida keila kaubandusvõrk pakub :) tahaks homme ära teha koogi, et K õhtul pakkuda saaks. loodetavasti ei tee talle külmas seismine paha?
Juc ütles …
Väga vahva, Rajaleidja, et tiramisu nii meeldis ja et järgmisegi retseti minu juurest leidsid. Külmikus seismine sellele koogile kindlasti midagi halba ei tee. Mulle meeldib ka selliste suurte ürituste puhul, kui saab midagi ette valmis teha. :) Ilusat aastavahetust!
Anonüümne ütles …
Nii, see kook läks kiirelt sööjate kõhtu:p K poja M sõi neli tk, M-i emme hakkas juba kommenteerima, et äkki aitab juba :) Aga M jäi endale kindlaks, nii hea kook on, ma tahan veel :)))
Suured-suured tänud Sulle hea retsepti eest!
Juc ütles …
No väga vahva, et nii maitses. Lapsed on minu meelest eriti toredad indikaatorid, kas on hea kraam või mitte:). Järgmise korrani siis!

Populaarsed postitused sellest blogist

Eestimaine eksootika ehk suvi Saaremaal

Küüslaugukrevetid koorekastmes Henri moodi

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Päikeseline brownie toorjuustuga blogi esimese sünnipäeva puhul

Kodumaine klassika - mulgipuder pruunistatud sibula ja suitsupeekoniga