Lihtne Eesti toit - kapsas hakklihaga
Suvel tahaks midagi kergemat, kas pole!? Üks kiire, lihtne, kerge ja hooajaline variant on kasas hakklihaga, mille kõrvale on serveeritud värskeid Eesti kartuleid sutsu tilliga. Minu lemmik variant on tavalisest võibolla veidi erinev, kuna lisan ka küüslauku ja hapukoort. Sellepärast selle siia üles riputangi!
Vaja läheb:
1/2 kapsast (suured tänud Marile ja Kitse talule hea värske kapsa eest)
250 gr kodust hakkliha
1 sibul
2 küünt küüslauku
soola/pipart
klaas keedetud vett
3 spl hapukoort
serveerimiseks keedetud värsket kartulit ja tilli
Prae õlis hakitud sibul ja küüslauk, lisa hakkliha, maitsesta ja prae kergelt pruuniks. Haki kapsas ja vala see hakklihale. Lisa soola ja klaas vett. Hauta kaane all, kuni kapsas on pehme. Lisa hapukoor, sega, lase keema. Serveeri!
Kommentaarid