Meie Tallinna kodu otsib elanikke...

Kahjuks on maailm seatud nii, et oma armastatud kodu ei saa maailmasse kaasa võtta. Seetõttu otsib meie südalinnakodu häid elanikke, kellele pakkuda kodusoojust ja kõiki mugavusi. Korteris on 2 magamistuba, väike kontor ja suur elutuba-söögituba-köök. Korter asub miljööväärtuslikus piirkonnas, täielikult taastatud 1900 alguses ehitatud majas, teisel korrusel. Kõik kasutatud ehitusmaterjalid on looduslikud - lubikrohvid, kohupiimavärvid, kvaliteetsed pabertapeedid, taastatud laudpõrandad on töödeldud õliga. Korteris on lokaalne gaasiküte - küta nii palju või vähe kui ise tahad. Lisaks annab sooja elutoas asuv taastatud kamin. Köök on sisustatud parima tehnikaga - DeDietrichi induktsioonpliit ja intelligentne ahi, Siemensi külmik ja nõudepesumasin. Kokandushuviliste rõõmuks jätsin heade elanike kasutusse oma köögitarbed - pidulik serviis 12-le (et sõpradega oma kokandussaavutusi jagada), cannele-, muffini- ja koogivormid jne jne. Külaliste tuleku tarvis saab köögilaua pikendada kuni 10-le külalisele. Elutoa pehmemööbel on ekstramugav Ameerika firma Ashley toodang. Vannitoas on pesumasin ja kuivati Boschilt. Vannitoas on ka vann, kuhu mahub sisse terve pere! Kommunaalmaksud ja küttearved on meeldivalt väiksed! Korteri juurde kuulub maja taga kinnises hoovis asuv parkimiskoht.

Kes rohkem tahab näha-lugeda, vaadake meie kodu märtsikuisest Nipiraamatust või RedGroup kodulehelt.

Kommentaarid

Mari ütles …
Niiii ilus kodu on Sul :) selliseid kodusid vaadates mõtlen alati, kas inimesed on ise nii hea stiilitajuga või on kasutatud ka spetsialisti abi.
Juc ütles …
Oi aitähh, Mari. Nii ilusad sõnad. :). Meie kellegi teise abi ei kasutanud. Meil on selline arvamus, et sisekujundaja ei tunne elanikke iial nii hästi, et täpselt teada, mida nad tahavad ja kuidas end hästi tunnevad.

Populaarsed postitused sellest blogist

Eestimaine eksootika ehk suvi Saaremaal

Küüslaugukrevetid koorekastmes Henri moodi

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Päikeseline brownie toorjuustuga blogi esimese sünnipäeva puhul

Nädalavahetuse maiuspala, Osso buco