Kulinaarsete kroonikute kokaraamat (suured uudised 3/3)

Nonii, tundub, et suured uudised hakkavadki selleks korraks omadega ühele poole saama. Aga sai neid ikka üksjahu kah lühikese aja kohta. Esmalt kuulutan aga välja, et lisaks minu reisi- ja kokaraamatule, millest eelmises postituses rääkisin, ilmub kohe-kohe poelettidele veel teinegi põnev kokaraamat, mille kaasautoriks on mul au ja õnn olla. Nimelt annab Pegasuse kirjastus välja kümne tuntud kodumaise toidublogija kokaraamatu nimega "Kulinaarsete kroonikute kokaraamat". Pean ütlema, et mul on tõeliselt hea meel olla kaasatud sellisesse toredasse seltskonda, nagu toidublogijad seda on, ja üheskoos raamatu väljaandmine on justkui kirss koogi peal. Blogijate vürtsikus, värvikus, positiivne hoiak, huumorimeel ja omanäolisus on kõik uues raamatus esindatud ning kaasa löövad:

Mari-Liis ja Siit nurgast ja sealt nurgast
Tuuli ja Ise tehtud. Hästi tehtud.
Liina ja Aglio e olio
Piret ja Puhas rõõm
Aet ja Aet köögis
Ülle ja Tiramisust ja Fata Morganast
Marju ja Tassike elu topelt koorega
Elis ja Elis köögis
Priit ja Profa köögipool
ja Juta siitsamas imelisest maailmast.

Ekstrasuured tänud Tuulile kuid kestnud koordineerimise eest ja Marjule, kes meist igaühe raamatu jaoks üles pildistas. Tema blogist on võetud ka see väike kollaaž osalevatest blogarditest.
Lisaks pani Marju kokku meie raamatu kohta ka sellise vahva videotutvustuse!

Raamatu sisu kohta veel niipalju, et lisaks igaühe poolt välja käidud 10-le retseptile, mahub raamatukaante vahele ka üksjagu juttu meist igaühe ja meie toidumõtete jaoks, pluss palju kauneid fotosid! Leia poest või telli Pegasuse kodulehelt!

Kommentaarid

Eva ja CO ütles …
Superäge! Sa oled puhta kirjanikuks hakanud :) Videotutvustus on ülilahedalt tehtud ja raamat tundub väga isuäratav. Seda ma tahan saada :)

Palju õnne sulle ja su kolmele uudisele!
Eva-U
Juc ütles …
Aitäh, aitäh, Evake! Ma usun, et selle raamatu Sa pead saama! Videotutvustuse osas olen Sinuga 100% ühel nõul! :)
Anne ütles …
Kuigi kõht on täis, hakkas see videot vaadates korisema. Kaas on mõnusalt kujundatud ja pealkiri mulle ikkagi emeldib. Ootan huviga ja väisan raamatukaulpusi.
Juc ütles …
Anne, seda on rõõm kuulda, et raamat isutekitajana toimib ja et pealkiri ka ikkagi meeldib :). Väga huvitav oleks kuulda ka muljeid peale seda, kui oled raamatut sirvinud!
Mari ütles …
Väärt lugemine.

Populaarsed postitused sellest blogist

Eestimaine eksootika ehk suvi Saaremaal

Küüslaugukrevetid koorekastmes Henri moodi

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Nädalavahetuse maiuspala, Osso buco

Kodumaine klassika - mulgipuder pruunistatud sibula ja suitsupeekoniga