esmaspäev, 31. märts 2008

Spaghetti aglio, olio e peperoncino - spagetid oliiviõli, küüslaugu ja tšilliga

Avastasin, et üks tänuväärne ja uskumatult lihtne pastaroog on kirja panemata jäänud. Parandan siis selle vea. Serveerida võiks kindlasti mõne salatiga, soojaks suvepäevaks hea kerge lõunasöök. Vaja läheb:
Häid spagette (1 pk)
5-6 suurt küünt küüslauku
4-5 sl oliiviõli
1 tl tšillit (värsket imepeeneks tükeldatud või nt mina kasutan endiselt oma Deliciast saadud tšillikreemi)
Prae õlis tükeldatud küüslauk, lisa tšilli. Sega al denteks keedetud pastaga, kuumuta hetkeks. Ja ongi valmis! Enam lihtsam ei saa üks asi olla. Pane peale veidi värsket lehtpeterselli, joo külma Proseccot, pane silmad kinni ja kujuta ette, et istud oliivipuude all... või ... Peedul terrassil :)

Kommentaare ei ole: