teisipäev, 1. aprill 2008

Sojahakklihast pastakaste


Proovisin teha tomatist pastakastet tavalise liha või hakkliha asemel sojahakklihaga. Polnud paha! Samas, sõime hea meelega, aga järgmine kord proovin sojahakkliha seente vastu vahetada. Panen retsepti üles kui näide tervislikust ja heast toidust!

Vaja läheb:

1/2 pk Sojahakkmassi

oliiviõli

küüslauku (4 küünt)

1 sibul

jupike suvikõrvitsat

1 väike purk purustatud tomateid

1/2 tl tšillit

2 sl punast pestokastet

Mina lisasin Vahemere maitseainesegu veidi ja pool purki musti oliive

1/2 pakki pastat (kui rohkem rahvast, suurenda koguseid)

Keeda sojahakkliha suures koguses soolaga maitsestatud vees 5 min, kurna sõelal, suru liigne vedelik välja. Prae oliiviõlis tükeldatud küüslauk, sibul ja ribadeks lõigatud suvikõrvits, lisa sojahakkliha. Maitsesta soola/pipra ja ürdiseguda. Prae veidi, kuni sojast on enamus vedelikku välja praadinud. Lisa tšilli, tomatipasta ja pesto. Sega läbi, lase vaiksel tulel keeda. Lõpuks lisa oliivid. Kuumuta ja serveeri pastaga. Mul ei olnud täna käepärast, aga värske petersell mõjuks kindlasti suurepäraselt.


PS! Hurraa! APELSINIMAHLAKATSETUS ÕNNESTUS!!! Hea värske apelsinimahla saladus seisnebki apelsinides, Noppoest ostetud öko-apelsinid andsid välja uskumatult maitsva apelsinimahla. Ja meie veel mõtlesime, et meie masin ikka pole piisavalt hea :)

Kommentaare ei ole: