Pagana tehnika

Läks katki. Arvuti nimelt. Eks ma pisut aimasin ka, kui juba jupp aega pidi vasakut kätt kasutama juhtme kinnihoidmiseks ja lõpuks lisaks ka juhtme keerutamiseks, et kontakti saada. Kui arvutimehega ühendust võtsime, tuli välja, et kõige hullem asi, mis teha saab sellise probleemi puhul, on juhtme keerutamine ja niimoodi kontakti otsimine. Ta olevat päris hirmsasti läbikärsatatud eksemplare juba näinud. Hoidsin siis hinge kinni! Ja tundub, et Jumal hoidis meid seekord. Asi ei olnudki väga hull. Aga paranduses on arvuti siiski ja paar päeva ei ole suurt uudist oodata.
Nädalavahetusel lähen Peedule, loodetavasti saan sealt lisaks kevadise Peedu pildikesi-lookesi järgmiseks nädalaks. Ka sain lõplikult läbi Frances Mayes "Aasta maailmas", kust sai ka üks toit järele proovitud - Peperoni ripieni, mida pakkus autorile ja ta kaaslasele ühes Napoli trattorias kohalik Mamma. Aga sellest juba siis kui tehnika jälle inimestele järele jõuab! Praegu saan aegajalt halastuse korras Henri tööarvutisse toksida. Ja keda huvitab, siis valmisid ka uued ja kevadiselt värvikad küünlad - värske rohu lõhnaga rohe-roheline (üks mu isiklikust kolmest lemmikust), tumeroosa sirel (teine lemmik), kirsi-šokolaadi tumepunane, oranživärviline idamaised vürtsid apelsini, laimi ja geraaniumiga ja õrnroosa mimoos (mmm, kolmas isiklik lemmik).

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
kuidas nende küünaldega lood on? et saab ka neid sinu käest?
Juc ütles …
saab jah. Üritan lähiajal küünlad, lõhnad jms üles siia rivistada ja siis annan teada, kuidas saab. Tore, et huvi tunned! Üritan usinalt toimetada :).
Maarja ütles …
mul sõbrad tulevad 07.06 siiapoole, siis ma ostaks meile hvari saarele välikööki mõned
Juc ütles …
oi kui lahe :). Minu küünlakesed Hvari saarel väliköögis. Saada mulle jutaraudnask(ätt)hot.ee, mis lõhnad sind huvitada võivad, siis saadan kõik vajaliku info sulle vastu. kas nii sobib?

Populaarsed postitused sellest blogist

Eestimaine eksootika ehk suvi Saaremaal

Küüslaugukrevetid koorekastmes Henri moodi

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Nädalavahetuse maiuspala, Osso buco

Kreemine sellerisupp, täitsa tasakaalus