Kevad on seekord kannus!



Kui eelmisel korral sai kevad (loe: rabarber) kommidesse pandud, siis sel korral sai rabarberist ilusat roosat morssi tehtud. Retsept on võetud Nami-namist ja näeb välja järgmine.


Vaja läheb:






Ja teguviis selline:

Vali välja punase koorega rabarbrivarred - tuleb ilus roosa morss. Pese puhtaks, ära koori. Lõika paarisentimeetristeks juppideks, pane veega keema. Kui vesi on keema tõusnud, keera tuli vaiksemaks ning lase kaane all tund aega tasakesi podiseda. Tõsta pott tulelt, kurna läbi sõela. Lisa vedelikule suhkur ja sega läbi, et suhkur korralikult ära sulaks. Jahuta. Serveeri!


Superhea aseaine, kui laps on armunud poemahladesse. Ainuke probleem on, et kuna see on palju maitsvam, kui poemahlad, siis saab hirmus kiiresti otsa :)

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Kevadine külm karulaugukaste kuldseks praetud kartulitega

Bruschetta´d, üks tomati confit ja mozzarellaga, teine viigimarja ja camembert´iga

Vana-vanaema pannišašlõkk

Madalal temperatuuril küpsetatud liha vol 2