esmaspäev, 4. veebruar 2008

Kana mustade oliividega

Kanafilee
Küüslauk
Sibul
Loorberileht
Kuivatatud tüümian
Mustad oliivid
Valge kuiv vein
Oliiviõli
Praadida oliiviõlis kanafileed kahelt poolt, tõsta kana välja, panna õlisse peeneks hakitud sibul ja küüslauk, kui need läbipaistvad, siis lisada 300 ml valget veini, tüümian ja loorberileht. Lasta keeda madalal tulel 10 min, lisada kanad. Kui kana valmis hakkab saama, lisada poolikuid musti oliive nii palju kui mahub. Keeta kuni kana valmimiseni. Sobib nii pasta, riisi, kartuli kui ka saia ja salatiga.

Õnnestub alati! Olen ise selle söögi paadunud austaja ja kõigile külalistele on ka siiani hästi maitsenud.

Kommentaare ei ole: