Tapenade saiad

Ciabatta
Mustad oliivid
Anšoovised
Kapparid
Oliiviõli
Pipar
Küüslauk
Sega mustad oliivid (pool klaasi), sl kappareid, 3 suuremat või 6 väiksemat anšoovist, 1 suurem küüslauguküüs (puruks pressitud) ja must purustatud pipar, lisa 4 sl oliiviõli. Uhmerda või sega hetk saumikseriga. Pane pooleks tunniks segu külmkappi seisma. Lõika ciabattast ristipidi väiksemad viilud, rösti neid kergelt, pane neile õhuke kiht tapenade’i. Selle peale pane leht basiilikut ja poolik kirsstomat või kõvaks keedetud muna viil.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kukeseeneorsotto küpsetatud küüslauguga

Kõige mahlakam sealiha, retseptitu

Hedonistid Maldiividel

Eestimaine eksootika ehk suvi Saaremaal

Kõige parem rabarberikook läbi aegade