Minu härjasilmad

Lehttaigen
Kohupiim
Muna
Suhkur
Virsikukompott
Võta 2 erineva läbimõõduga klaasi. Suuremaga lõika kogu taignast kettad. Pooltel ketastel lõika väiksemaga keskelt ketas välja. Pane rõngas ketta peale, suru veidi. Torgi korvi põhi kahvliga läbi. Küpseta eelkuumutatud ahjus suurel kuumusel veidi korve. Tõsta välja, pane sisse muna, kohupiima ja suhkru segu ja selle tagurpidi pool virsikut. Pane uuesti ahju ja küpseta kuni korvike on pruunikas.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Rabarbri clafoutis ehk Prantsuse ahjupannkook

Samba, sake ja tšillikaun (suured uudised 2/3)

Vana-vanaema pannišašlõkk

Lõhewok köögiviljadega, ülikiire ja ülimaitsev