Rabarberi, maasika kohupiima kiirkook


Lehttaigen (1 pk)
2 muna
1 pk kohupiima
Suhkrut (ca 1,5 kl)
Maasikaid ja rabarbereid (isu järgi)
Lehttaigen ahjupannile, augud põhja kahvliga. Sellele laotada maasikad ja rabarberid tükkidena, sellele pool suhkrust peale. Segada munad ja kohupiim ja suhkur, see omakorda marjade peale. Küpsetada ahjus keskmisel kõrgusel 30 min 200 kraadiga ja 15 minutit sama kuumusega ülemisel.

PS! Pilt on samamoodi valmistatud koogist, aga maasikate-rabarberi asemel on talve puhul sügavkülmast võetud vaarikad-maasikad-sõstrad

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Rabarbri clafoutis ehk Prantsuse ahjupannkook

Samba, sake ja tšillikaun (suured uudised 2/3)

Vana-vanaema pannišašlõkk

Lõhewok köögiviljadega, ülikiire ja ülimaitsev