Ürdikartul

Kartulid
Puhmas basiilikut
Extra virgin oliiviõli
Küüslauku
Soovi korral värsket tilli, tüümianit, punet või peterselli või kõike
Soola ja pipart
Keeda väikseid kartuleid (suuremad poolita) soolases vees, kuni need on valmis. Sega kõik ülejäänud koostisosad ja mikserda saumikseriga. Kurna kartulid ära. Lisa ürdi, küüslaugu, oliiviõli segu ja sega kartulid selle seguga läbi. Serveeri soojalt.

Ülihea ja lahja vaheldus tavalistele keedukartulitele, keeduriisile ja keedupastale. Kui üle jääb, siis sobivad suurepäraselt ka praadimiseks.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kukeseeneorsotto küpsetatud küüslauguga

Eestimaine eksootika ehk suvi Saaremaal

Hedonistid Maldiividel

Kõige mahlakam sealiha, retseptitu

Kodumaine klassika - mulgipuder pruunistatud sibula ja suitsupeekoniga