neljapäev, 21. veebruar 2008

Kanafileerullid mozzarella ja päiksekuivatatud tomatitega

Vaja läheb:
3 tk Kanafileed (või broileri)
50 gr Päiksekuivatatud tomateid
1 pk Mozzarella
Kuivatatud või värskeid ürte
Soola/pipart
3 tl Oliiviõli
3 küünt küüslauku
Pane filee kahe toidukile vahele ja tao õhemaks. Määri soola ja pipraga nii seest kui väljast. Sissepoole pane ürte - nt Provence`i või Vahemere ürdisegu või tüümiani. Mozzarellast lõika õhukesed viilud ja kata kanafilee. Juustu peale omakorda aseta päiksekuivatataud tomati tükid. Mina kasutasin poolkuivatataud tomateid, need on mahlakamad. Ja siis kogu kupatus rulli ja vormi. Rullid saab kinnitada hambaorkidega või niidiga. Mina kinnitasin niidiga ja unustasin need pildistamise ajaks ära võtta :). Ümberringi lõika küüslauguviile, maitseks. Küpseta ca 200 kraadi juures, kuni kana on küps.

Kommentaare ei ole: