Kanakintsud feta ja oliividega

Kanakintse
Paprikat
Suvikõrvitsat
Küüslauku
Musti oliive
Sibulat
Valget veini
Oliiviõli
Fetajuustu
Tüümian ja lehtpetersell
Ahjupotti panna soola ja pipraga määritud kanakintsud, nendega koos paprika, suvikõrvits, küüslauk, oliivid, sibul, sorts valget veini, värsket tüümiani ja lehtpeterselli. Valada üle oliiviõliga. Ahjus 180 kraadi juures küpsetada kuni peaaegu valmis, lisada fetajuust, küpsetada kana valmimiseni.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Vana-vanaema pannišašlõkk

Rabarbri clafoutis ehk Prantsuse ahjupannkook

Pitsilised maapähklivõi-brownied

Cafe Truffest Vihula mõisani ehk maitsev suvi Eestimaal