Pastakaste hakklihaga

Hakkliha
Küüslauku (ca 5 küünt)
Sibul (1 tk)
Paprika (1 tk)
Suvikõrvits
Purustatud tomatid (1 purk)
Valget (või punast) veini
Loorberileht
Oliiviõli
Prae oliiviõlis hakkliha, hakitud küüslauk, sibul, paprika ja suvikõrvits. Lisa purustatud tomatid, sorts kuiva valget veini ja loorberileht. Keeda 10 min. Serveeri kohe keedetud pastaga (enne võta välja loorgerileht).

Üks meie pere põhitoite. Retsept muidugi muutub vastavalt aastaajale, kodus leiduvale ja lahti olevale veinile.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Türgi munad ja ürdine lambakints

Kõige mahlakam sealiha, retseptitu

Cafe Truffest Vihula mõisani ehk maitsev suvi Eestimaal

Madalal temperatuuril küpsetatud liha vol 2

Küüslaugukrevetid koorekastmes Henri moodi