Pasta Luca moodi
Must pasta (1 pk)
Kirsstomatid (nt 300 gr)
Valge kuiv vein (ca 1 kl)
Küüslauk (ca 3 suurt küünt)
Oliiviõli (4 sl)
Krevetid (paneks nt 3 väikest pakki soolvees krevette, igas ühes 100 gr krevette)
Must pasta keeta väikse sortsu oliiviõliga
Pasta kurnata, poti põhjas oliiviõlis praadida hakitud küüslauk, kirsstomatid. Lisada valge vein, sool ja pipar ja keeta 5 min. Lisada pasta, sorts oliiviõli. Segada ja hoida tulel. Lõpuks lisada krevetid. Segada veel tulel paar minutit ja serveerida.
See pasta oli suvel Milaanos Anu ja Luca juures käies esimeseks roaks. Ja seda olekski võinud sööma jääda. Magnifico! Itaalia õhk, Luca pastategemise aastatepikkused kogemused ja kohalik tooraine jäävad ära, aga ikkagi jääb alles superhea pasta! Musta pastat saab Tartus ainult Cafe Truffest minuteada, Tallinnas on rohkem valikut, mina leidsin Stockmannist.
Kirsstomatid (nt 300 gr)
Valge kuiv vein (ca 1 kl)
Küüslauk (ca 3 suurt küünt)
Oliiviõli (4 sl)
Krevetid (paneks nt 3 väikest pakki soolvees krevette, igas ühes 100 gr krevette)
Must pasta keeta väikse sortsu oliiviõliga
Pasta kurnata, poti põhjas oliiviõlis praadida hakitud küüslauk, kirsstomatid. Lisada valge vein, sool ja pipar ja keeta 5 min. Lisada pasta, sorts oliiviõli. Segada ja hoida tulel. Lõpuks lisada krevetid. Segada veel tulel paar minutit ja serveerida.
See pasta oli suvel Milaanos Anu ja Luca juures käies esimeseks roaks. Ja seda olekski võinud sööma jääda. Magnifico! Itaalia õhk, Luca pastategemise aastatepikkused kogemused ja kohalik tooraine jäävad ära, aga ikkagi jääb alles superhea pasta! Musta pastat saab Tartus ainult Cafe Truffest minuteada, Tallinnas on rohkem valikut, mina leidsin Stockmannist.
Kommentaarid