Toidublogija lapse karm reaalsus vol 2

Mann on nüüdseks 3 a ja 4 kuud. Viimasel ajal tellib ta (peale mõningate katkendite kuulmist "Koka rännakutest") unejutuks Punamütsikese asemel lugusid erinevate rahvaste kummalistest toitumisharjumistest, no näiteks praetud konnadest ja linnupesasupist. Kuulnud, et nt Kambodžas süüakse putukaid ja ussikesi ütleb Mann: "niisama ei tahaks ma küll neid süüa, aga kui need ära praetud on... siis võiks ju proovida küll!".

Pika peale on mul raskusi tekkinud uute põrutavate toitumisharjumiste meenutamisega (jaa, mädanenud räimed ja oinasilmad on ka räägitud). Mann küsib: "Aga kas hiinlased söövad kuud ka?". Mina ütlen, et minuteada ei söö - nad ei saa kuud kätte. Mann küsib: "aga äkki neil on nii pikk redel, millega nad kuu kätte saavad!" :)

Kommentaarid

Smilla ütles …
Tere, tere ja tervitused Mannile!!! :)
Kui kuskilt tahta head retsepti, siis Sul on alati ja kindlalt olemas ;) Aitäh!
Siinkohal uurikski, et plaanis teha tiramisut. Kas võin küpsistena kasutada nn keelekese küpsiseid, mis koosnevad jahust, munast, suhkrust - nn klassikaline biskviit see. Ja teine küsimus: kui mitmekordse koguse ma teen, kui sööjaid on ca 20-23 ja teeksin nt pokaalidesse, nii on vist lihtsam arvutada ja jagada kui plaadi pealt. Tänud juba ette:) Kõike kaunist Su perele ja nautige täiega oma väljateenitud maailmaavastamist;) PS profession kretinism - kust pileti ostate/ostsite? M mainis, et ta saab teha kuskil 30 000 eeest ;)
Juc ütles …
No tere tere, pole ammu kuulnud sinust. Kuidas läheb? Loodan, et hästi. Eks meil väike plaan oligi M poole pöörduda, kui tõesti asjaks tõsiselt läheb. Nii, tiramisu siis. Keelekesi võib kasutada küll. Nii suur seltskond sul... siis vist puht rahaliselt ei taha savoiardisid osta? Ma küll ei tahaks :). Kui suured pokaalid sul on? See minu retsept on 6-le. Eks siis peakski vist tegema oma 4 kordse koguse. Või kui on väiksemad pokaalid, siis jagub ma usun ka 3 kordest. Ilusaid jõule sulle ja su perele!

Populaarsed postitused sellest blogist

Eestimaine eksootika ehk suvi Saaremaal

Küüslaugukrevetid koorekastmes Henri moodi

Päikeseline brownie toorjuustuga blogi esimese sünnipäeva puhul

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Kodumaine klassika - mulgipuder pruunistatud sibula ja suitsupeekoniga