Caprese uus kuub

Vahel polegi vaja uut retsepti selleks, et midagi uut ja põnevat lauale panna. Piisab ka ammu tuntud roale uue kuue andmisest. Mina nägin mõne aja eest Pinterestis lahedat ideed, kuidas mahlakast liha-või pihvtomatist imeilusa caprese salati saab. Ilus, suvine, maitsev, efektne, lihtne... pea kõik head asjad korraga!
DSC_1912

Vaja läheb:
tomatit
mozzarellat
värsket basiilikut
balsamicot
soola ja musta pipart

DSC_1892

Tee nii:
Lõika tomat viiludeks, aga jäta lõiked lõpuni läbi lõikamata, ehk siis tomat alaosas ühte tükki. Pista igasse vahesse viil mozzarellat ja leht basiilikut. Piserda üle balsamico ja oliiviõliga, maitsesta soola ja musta pipraga.  Naudi!

Kommentaarid

Eva ja CO ütles …
Appikene, kui ilus!!!! Super! Mul on nii hea meel, et ma juhtusin seda retsepti just praegu lugema. Agnes on just teel poodi. Panen kohe mozzarella tellimuse teele! Suu jookseb juba vett!

Musid põsele!
Eva-U
Juc ütles …
Aitäh, Evake, minu meelest ka väga lahe idee, kuidas kuulsat salatit serveerida. Aga ilusa pildi eest pean Henrit taaskord tänama. Tore, et Sul kohe hea võimalus järgi teha olemas :) Musid vastu :)
Eva ja CO ütles …
Hei! Ja juba jõudsingi ära proovida! Niiiiii hea, et pole sõnu! Ja nii ilus! Unustasin basiiliku poenimekirja lisamast ja asendasin selle vana hea SantaMaria vahemere ürdiseguga. Sobis imehästi! Nüüd limpsin huuli :) Aitäh superhea idee eest! Kujutan ette, kuidas peoseltskond imetlusest käsi kokku lööks, kui sellised eelroad neile ette kannaks.

Tuhat tervit,
Eva-U
Kairi ütles …
Vau! See on nagu kunstiteos :P
Frieda ütles …
Nii ilus! Saab ühel tuleval üritusel kohe eelroana serveeritud :)
Juc ütles …
Eva, Sa oled uskumatult kiire! Tore, et maitses ja ilus ka oli. Usun täitsa, et ka muud Vahemerelised ürdid sobivad suurepäraselt! Tervitame vastu ja loeme päevi! :)
Prl Smilla, aitäh SUlle, see oli küll ilusti öeldud!
Frieda, mul hea meel, et sain oma panuse menüü koostamisse anda :)
Anonüümne ütles …
Jube lahe ja nii nutikas!
Sul oli retseptist terav nuga välja ununenud.
Kindlasti kasutan selle idee ära.
Tervitused Kahupealt
Juc ütles …
No on tõesti lahe ja nutikas, Kahupea! Kahjuks ei saa ma au idee eest endale võtta :), aga väärt ideid peab ikka tutvustama ja järgi proovima. Aga terava noa osas on Sul õigus küll, kuigi tuleb tunnistada, et see peaks pea igas retseptid nö by default sisse kirjutatud olema :)! Tervitame vastu!

Populaarsed postitused sellest blogist

Eestimaine eksootika ehk suvi Saaremaal

Küüslaugukrevetid koorekastmes Henri moodi

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Päikeseline brownie toorjuustuga blogi esimese sünnipäeva puhul

Kodumaine klassika - mulgipuder pruunistatud sibula ja suitsupeekoniga