Siis kui meie Mann jälle Halloweeni pidas

Hei sõbrad. Täna on Halloween ja Eestis on see absoluutselt ebaoluline sündmus. Aga meie Mannile selle päeva tähistamine kohutavalt meeldib, nagu pidev lugeja eelmisest aastast võibolla ka mäletab. Eelmisel aastal Luxi sõpradega peetud Halloweeni peost saate lugeda siin.

Kohe peale eelmise aasta pidu hakkas Mann rääkima, et ta tahaks oma Eesti sõpradele ka sellise peo korraldada ja tahaks seekord vampiir olla. Mina ütlesin, et hea mõte, muidugi, muidugi ja lootsin muidugi ise tasahilju, et aasta on piisavalt pikk aeg, et ta selle idee unustaks. Aga Mann on meil järjekindel inimene ja tema juba ühte pidu ei unusta. Ja kui aus olla, siis tegelikult mulle täitsa meeldib temaga koos seda pidu korraldada, see on nagu tüütu ja äge korraga.

Seekord sai peopaigaks Manni tuba - seinad said kaetud ohtrate mustade ämblike ja nahkhiirtega ning oranžide paberist lõigatud kõrvitsatega. Ukse vahelt paistsid veel mustad luukere käed. Välja otsiti ka eelmise Halloweeni-aegne "koduloom" nimega Skely (tegu on ca 30cm pikkuse luukerega). Mina, nagu ikka, pidin hoolitsema hirmuäratava menüü eest. Seekord, tänu tegelane Emilyle, said kõik road sellised, mille sai pool petuga ja kiiresti valmis. Samas ma usun, et täpselt sama ägedad.

Menüüs oli:
* nõiajoogid - erinevat värvi ja erineva maitsega joogid klaaspudelites, millel olid peal sildid selle kohta, mis Sinuga juhtub, kui seda jood: "see ajab sind hallitama", "see teeb su kiilakaks" ja "see teeb punni käe peale". Mann leidis selle idee ühesti peoideede raamatust.
* kollaste küüntega sõrmed veres - ehk juustust "küüntega" sõrmeks lõigatud viinerid ketšupis (täielik hitt külaliste seas)
* punaste jalgadega ämblikud plahvatavate silmadega - ehk brownied kummikommi jalgade ja plaksuvast suhkrust silmadega
* nõia luuad - ehk kõrsikust sabaga rebimisjuustust luuad
* mustas kastmes porgandid - kastmeks meelepärane dipikaste loodusliku musta toiduvärviga
* halloweeni ufod - ehk nelgist silmadega mandariinid
Külalised panustasid veel omaltpoolt:
* veresooned - ehk pikad punased soolikakujulised kommid ja
* üks hirmuäratav junn - ehk üks väga maitsev Kirju koer.

Sai jälle igavesti vahva üritus, suur aitäh kõigile osalejatele! :)


vampiir
Vampiir omas elemendis
noiajoogid
Hirmsad nõiajoogid
must dipikaste
musta dipikastmega porgandid
mann ja robi
Esimene saabus üks hirmus monster
sormed veres
Kõigi koletiste lemmikuks osutusid sõrmed veres
luuad
nõidadele söötsime luudasid
laud
ämblikud, veresooned, sõrmed, ufod ja luuad ehk Halloweeni toidud 2013
kogu kamp
kogu hirmuäratav kamp + üks teemakohane ema :)


Mõnusat Halloweeni päeva teile, peate te siis seda või mitte! :)

Kommentaarid

Liisu ütles …
Tegelikult on ikka super-äge, et viitsitakse selliseid asju teha :)
Liisi ütles …
Tõesti väga kihvt! Meie Halloweeni ei tähista, aga neid vahvaid ideid võib kunagi teemapeoks vaja minna. Aitäh jagamast!
Juc ütles …
Aitäh teile, Liisu ja Liisi. Kui aus olla, siis ma olen ise ka endaga päris rahul, et neid Halloweene Mannil teha olen aidanud. Igavene ettevõtmine, aga tulemus ja laste säravad silmad on väärt väikest pingutust. Noh nii kord aastas :)
Biancat ütles …
Hei Juc! Pole ammu `´näinud`´, aga see-eest Tartus käies on mu sagedaseks lugemisvaraks ikka Sinu reisiraamat. Ja, ikka veel autogrammita, sest suvel olin pikalt haiguslehel ja ei reisinud üldse. Aga hoopis sellest tahtsin ma rääkida, et Sina oled usin ja agar igal pool ja igal maal! Taaskord kuldne epohh-postitus Itaaliast ja nüüd siis kodumaine Halloween.Äge, väga äge ja mann on tõeline glamuurne Nõiake!
Biancat ütles …
Hei Juc! Pole ammu `´näinud`´, aga see-eest Tartus käies on mu sagedaseks lugemisvaraks ikka Sinu reisiraamat. Ja, ikka veel autogrammita, sest suvel olin pikalt haiguslehel ja ei reisinud üldse. Aga hoopis sellest tahtsin ma rääkida, et Sina oled usin ja agar igal pool ja igal maal! Taaskord kuldne epohh-postitus Itaaliast ja nüüd siis kodumaine Halloween.Äge, väga äge ja mann on tõeline glamuurne Nõiake!
Juc ütles …
Biancat, nii tore Sinust kuulda. Mõtlesin Sulle suve lõpul, et issake, suvi ju läbi, aga meil oli oma kokkulepe :). No küll jõuab. Loodan, et tervis nüüd parem. Tervitustega, Juta

Populaarsed postitused sellest blogist

Eestimaine eksootika ehk suvi Saaremaal

Küüslaugukrevetid koorekastmes Henri moodi

Päikeseline brownie toorjuustuga blogi esimese sünnipäeva puhul

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Kodumaine klassika - mulgipuder pruunistatud sibula ja suitsupeekoniga