Long live the king

Elagu kuningas, homme, 5. dets on kuninga synnip2ev, ta saab juba 80 aastat vanaks. Selle puhul on igal pool suured pidustused, k6ik on kaunistatud. Sellest j22me me kyll ilma, sest oleme homsest reedeni sygaval dzunglis.
Tegelikult alustan hoopis vastukajaga. Nii tore, et Anne sa t66d saad osakoormusega teha, vast saab Aade ka ruttu terveks. Loodame, et eriti paksuks me ei l2he, sest toidud on siin lahjad, mitte nagu meil et ahjupraad l2bikasvanud sealiha ja vahukoorekastmega :). S66me palju riisi, mina olen enamasti spetsialiseerunud ohtratele k66giviljadele. Vandu ei olegi muide mass66ride oskuseid kommenteerinud, aga nemad Kairiga nii tihti seal ei k2i ka nagu meie. Minu arust on nad enamasti kyll v2ga tasemel, mass66rid siis :). Eva, Ax on kyll siis v2ga armas myygimeister. Ma loodan et tal 2ritsemise p2rast koolis pahandusi ei tule, mul peaks seepi j2tkuma veel kyll vist :).
Eile 6htul olin ma nii v2sinud, et lausa reisiisu l2ks 2ra, hommikuks oli 6nneks tagasi. M6ksisin end 6htul moskiitode vastase vahendiga sisse ja magasin nagu m6mmi. Teised ka. Nii et hommikul hakkasin ma Poirot'ks ja otsustasin, et mul oli 1 kirp ja selle ma sain siin yhte kohalikku kutsikat sylle v6ttes. Ja selle yhe ma sain eile k2tte ka. No vaatame t2na 66sel, kas see idee peab paika.
Hommikul kl 9 ootas meid siis meie autojuht, nimeks Tong. Igavene muhe sell, hoolitses meie eest h2sti, kuigi ingl keelt ei oska eriti. I koht oli yks tempel, mis on yldse yks Tai pyhamaid templeid ja sinna viib 300 astmeline tee. Meie Henriga ostsime maasikaid ja mugisime neid liftis, kui Vandud 300 astet astusid :). Ilus tempel oli, see asus hirmus k6rge m2e otsas ja sealt olid ilusad vaated. Edasi l2ksime orhideedeaeda. Henri j6udis seal arusaamisele,e t kui yldse on maailmas tema lemmiklill, siis on see oridee. Tegin pilte neist ka, emmele kindlasti meeldivad. Samas aias pidi olema ka liblikate aed, aga tuli v2lja, et ei ole liblika hooaeg, yhtegi ei n2inudki. Siis s6itsime ahvide showd vaatama, jube targad olid nad aga neid hoiti v2ga ebainimlkikes tingimustes, ca 1 m keti otsas, yhtki rohelist lehte l2hedal polnud. Kurb! Edasi viis tee meid yhe suure j2rve 22rde, kus tegime pikniku bambushytis, mis oli ehitatud vee peale. S66ki myydi kohapeal ja toodi otse hytikesse. Kohutavalt m6nus, ymberringi suuuured m2ed, vaikus, hea 6hk. Siis s6itsime teisele poole j2rve ja k2isime ujumas. Umbes nagu meie Eesti j2rved veidi soojema ilmaga. Ja l6puks s6itsime veel yhe k6rge joa juurde, vaatasime teda alt ja ronisime yles ka. Trenni ka veidi. Nii meie t2nane p2ev siis veerenud ongi. Nyyd istume Henriga netis, siis juuksurisse pead pesema ja v6ibolla yks massaaz ka. Ja siis j2lle 66turule s66ma. Seal k2ib kogu elu 6htul.
Jeerum, unustasingi, et eile oli veel yks p2nev syndmus. Tegime 66turul uhke 6htus66gi. Henri on enda jaoks avastanud supi nimega Tom Yum Kung, mis on h2sti vyrtsine ja mida ta nyyd iga p2ev s66b. S6ime seda ja teist ja siis viisd Ants ja Kairi meid oma 3 aasta t2htp2eva puhul Tai poksi vaatama. V2ga syrr asi oli, kokku vist ca 6 matsi, 1 neist l6ppes korraliku nokaudiga. Istusime kohe esimeses reas praktiliselt. Matside vahepeal esinesid ladyboyd, need on siis mehed, kes tahavad naised olla, neil on rinnad, ilusad kyyned, pikad juuksed, make up jne, huvitav vaatepilt iseenesest. Veider!
Nyyd siis arvatavasti paar p2eva minust ei kuule. V6ibolla reedel siis! Reedel l2hme 5 m2gih6imu kylastama, elevantidega metsa s6itma ja bambuspaadiga j6e peale (tasane j6gi pidi olema).
Tervitused k6igile, varsti n2eme.
Juc

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
isver, kui lahe, et mul see sinu aadress meelde tuli. jummel, ei jõudnudki kõike veel läbi lugeda. uskumatu viitsismine on seda kõike sul veel kirja ka panna, mida teinud olete. igastahes jään uut sissekannet ootama ja petra kah tervitab teid. meil on siin jube lumine, isegi veel ei ole jõudnud "selle" kliimaga harjuda. sau pakaa,

mammu

Populaarsed postitused sellest blogist

Eestimaine eksootika ehk suvi Saaremaal

Küüslaugukrevetid koorekastmes Henri moodi

Päikeseline brownie toorjuustuga blogi esimese sünnipäeva puhul

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Kodumaine klassika - mulgipuder pruunistatud sibula ja suitsupeekoniga