M6ned v2ljaunustatud m2rkused



Mingi koputus ajas mind hommikul varem yles kui vaja ja et mitte Henrit yles 2ratada tulin internetti pakku. Tegelt on vaja natuke reisiasju ka siin ajada. Aga hommikul meenus mitu asja, mis olen siit n2lja unustanud. Kirjutan need yles suvalises j2rjekorras:
1. Eile, kui k2isime seda juga vaatamas, n2gime esimest korda myygil putukaid ja ussikesi. Seal oli igasugust, lisaks v2ikestele tirtsudele ja mardikatele oli myya ka ca 6 cm pikkuseid prussakaid, sysimusta skorpioni ja ebameeldivalt suuri pakse usse. Aa, kuivatatud konnasid ka, t2pselt selliseid, nagu meil vedeleb maanteedel. Tundus, et kohalikud neid kyll ei s66. Mingi turistide atraktsioon vist. Vandud ostsid ja proovisid 2ra, 20 mutukat sai ca 7 eek eest. Ytlesid, et hea ei olnud v2ga, aga kui k6ht v2ga tyhi, siis k6lbab kah.
2. Taid on v2ga uhked selle Henri lemmiksupi yle, mis on vist Tai k66gi uhkus vms. Iga kord, kui yksk6ik kus s66me, siis k6ike muud loevad nad ette tuima ja pusivas inglise keeles "white wine, fries rice..." ja siis kui selle supini j6uavad, siis panevad korraks teise k2igu sisse ja ytlevad k6va ja selge h22lega nagu haukudes "tom yum kunnng" ja siis l2heb j2lle vanaviisi edasi :)
3. Juuksuris peapesuga on nii, et siin on enamuses juuksurites ainult kylm vesi. Ja sellega siis pesevadki. Iga kord kyyrivad nad t2pselt 3 korda ja pesu juurde k2ib massaaz, mis t2hendab, et nad kraabivad kyyntega peanahka :)
4. Eile kui k2isime orhideedeaias, siis seal pandi meile pileti asemel igale yhele rinda v2rske orhidee6is, ca 8 cm l2bim66duga lilla 6ieke
5. Eile 6htul istusime mingis elava reggemuusikaga kohalike v2lik6rtsis. Enne kui me arugi saime, pakuti meile juba erinevaid m6nuaineid. Loomulikult me loobusime, aga ei kujutanud ette, et see k6ik nii avalikult k2ib. Selle koha nali oli selles, et kui kysisime syya, siis tuli v2lja, et nemad syya ei tee. Aga probleem lahendati silmapilkselt, tyyp jooksis ja t6i yle t2nava asuva s66gikoha menyy, tellisime sealt ja varsti saabusid yle t2nava ka toidud. Tohutult head, iga inimese 6htus66k l2ks maksma 22 eek :). Kui Vandu tahtis tellida v2rvilist koksi ja kirjeldas seda kui vikerkaart, siis tegeles baarman tema joogi imet2pse kokkuvalamisega ca 30 min ja tulemuseks tuligi mitte lihtsalt v2rviline koks, vaid olidki kokku otsitud t2pselt vikerkaarev2rvilised joogid ja need kihiti kokku valatud. Segatuna oli see maitsenud ca nagu Vanake.
6. Arvutada nad siin ei oska, iga kord teevad arvega endale kylma. Algul ytlesime viisakalt, et tegelikult tellisime seda ja toda ka (isegi olid arved juba v2iksed), aga nyydseks oleme loobunud ja maskame selle summa, mis kysitakse
T2naste 22rem2rkustega ongi vist yhel pool. K6vad kallistused kodustele!
PS! Maarja, tervitused vastu nii sulle kui Petrale. Tore, et meie jutud yles leidsid :)

Kommentaarid

Eva ütles …
Aitäh kallistuste eest! Väga lahedad väljaunustatud märkused! Hea, et Sa varem ärkasid ja neid meiega jagasid :) Juuksuris pea pesemine tundus kirjelduse järgi jube, kas see tegelikult on siis ka selline? Eriti hirmus tundus küüntega peanaha kraapimine. Võeh! Vandule võis see vikerkaarevärviline kokteil siis väga mõnusalt kodune tunduda, kui sellel vanakese maitse oli :)Kui soojad teil seal ilmad on? Kas peate pidevalt higistena ringi käima?
Ma polegi Sulle vist kirjutanud, et Robil on juba nädal aega silmapõletik. Täna oli esimene hommik, kus ta silmad ise lahti sai! Nii tore! Muidu ma pidin hakkama kohe hommikul neid lahti leotama ja ma pean ütlema, et Robi just eriti ei nautinud seda protseduuri. Tundub, et asi hakkab paranema. Homme on Kalle sünnipäev, siis oleks tore, kui Robi saaks teda ikka lahtiste silmadega üles laulda ;)
Kahju on sellest, et Robi pole nüüd juba 1,5 nädalat lasteaias saanud käia. Ehk saan reedel juba viia.
Miljon kallistust ja veel rohkem tervitusi teile kõigile!
Unknown ütles …
tere,

see kogu lugu tundub nagu muinasjutt. Te nagu elaksite seal, niimoodi jagad oma muljeid - vana kala. Lahe! Jääb vaba, rõõmus ja küllulsik mulje. Mõnus on lugeda. Kahju kui nüüd kaua ei kuule, see oli nagu preemia kui arvuti ette sai Sinu läbielamisi lugema.
Aga ikka palju tervitusi teile kõigile! Ootame huviga fotosid.

Anne ja co
Anonüümne ütles …
Igati mõnus lugemine siin. Sattusin Helja juhatusel sellele lehele parajasti hetkel kui kirp kimbutamas oli. Tuletasin siis oma lapsepõlvest meelde, et jah ablas elukas on - üksainus loom võib pidevalt einetades inimese üsna kirjuks muuta. Meie ema likvideeris neid vaenlasi just samuti - püüdis kinni. Üks kord pani kinnipüütud kirbu DDT pulbriga pudelisse. Kolmandal päeval veel hüppas teine hunniku otsas... Nüüd te hulgute dzunglis ja pole kindel, kas mõni kaan teie verd proovida ei püüa. Aga pole viga, ükski neist väikestest vaenlastest pole eluohtlik - ootan huviga järge teie seiklustest eksootiliste hõimude keskel ning hiljem muljeid luksuslikust rannapuhkusest.

Populaarsed postitused sellest blogist

Eestimaine eksootika ehk suvi Saaremaal

Küüslaugukrevetid koorekastmes Henri moodi

Päikeseline brownie toorjuustuga blogi esimese sünnipäeva puhul

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Kodumaine klassika - mulgipuder pruunistatud sibula ja suitsupeekoniga