Pikk pai toredatele toidublogidele!

Minu tänane päev algas eriti toredalt. Ja seda mitte ainult seetõttu, et õues paistab päike ja mind ootab ees nädalalõpp Pariisis. Hommikul oma blogisse piiludes leidsin sealt eest sõnumi Tuulilt, kes peab ühte minu lemmikblogi Ise tehtud. Hästi tehtud., et tema blogis ootab mind tunnustus. Ja seal ta oligi - Tuuli oli minu What a Wonderful World! blogi ja veel neli õnnelikku välja valinud, et tunnustada meid blogijate seas ringleva Gorgeous Blogger! märgiga. Suuuuuuur aitäh! Sellised kiitused teevad nii palju rõõmu ja inspireerivad edasi toimetama!

untitled

Ühtlasi kaasneb saadud märgiga soe soovitus vastata mõningatele blogi kohta käivatele küsimustele ja anda märk omaltpoolt edasi oma viiele lemmikule! Viimane on äärmiselt keeruline ülesanne, sest toredaid toidublogisid on Eestis vist juba üle kahesaja. Mõned kindlad lemmikud said Tuuli poolt juba märgi kätte ja seetõttu otsustasin teda kordama mitte hakata! Aga seniks, kuni ma selle keerulise ülesandega tegelen, vastan oma blogi kohta käivatele küsimustele, mis on hulga lihtsam ülesanne!

1. Millal alustasid oma blogiga?
Alustasin juba 2007. aasta lõpus segastel asjaoludel. Seadsin blogi üles hoopis selleks, et oma pikemal reisil Taisse kodusolijaid meie elamustega kursis hoida. Siis tekkis vajadus omavalmistatud aroomiküünlaid ja naturaalseid seepe avalikkusele tutvustada ja nii leidsid ka need koha blogis. Järgmiseks mõtlesin, et kuna tihti sai sõpradele meili teel retsepte jagatud, siis oli lihtsam need samuti uude blogisse kirja panna. Tasapisi hakkas blogi aina rohkem ja rohkem kulinaaria poole kalduma ja nii ta läinud ongi!

2. Millest kirjutad oma blogis ja mida kôike see käsitleb?
Kirjutan asjadest, mis mulle rõõmu valmistavad, aga enamasti ikka kulinaarses võtmes. Oleme üksjagu seiklushuvilised rännumehed ja erinevate maade roogade valmistamine on meie jaoks samuti omamoodi viis seigelda ja uusi asju kogeda.

3. Mis teeb sinu blogist erilise vôrreldes teistega?
Oh ma ei teagi! Sellele on raske ise vastata. Ju vist see mõneti, et seoses meie pideva reisimisega on toidud pisut eksootilisemad, vahel on retseptid pärit kohalikelt elanikelt ja toitude juurde käib sekka ka üksjagu reisujutte.

4. Millest sai alguse sinu blogimine?
See sai juba esimese küsimuse vastuses lahti seletatud. Aga lisaks neile segastele asjaoludele oli minu toidublogi saamise ja elamise eeldusteks minu suur uudishimu, katsetamisvajadus, krüptomaania ning huvi toidu ja erinevate maailmaköökide vastu.

5. Mida tahad muuta oma blogis?
No ikka aina ilusamaks ja põnevamaks, mis muud! :)

Ja nüüd avame ümbriku ja jagame fanfaarihelide saatel aumärgid välja minu kui žüriiliikme lemmikutele:
1. Liina ja tema Aglio et Olio. Liina kirjutab nii tabavalt ja humoorikalt, et tema postitusi loed alati nagu parimat raamatut. Elu tema blogis on ilus ja maitsev, mulle meeldib sellest kasvõi virtuaalsel teel endalegi tükikesi hammustada! Liina naudib ilmselgelt elu ja seda on tunda igas postituses!
2. Merit ja tema Heatoit. Tihtipeale on retseptid mulle nii meelepäraselt Aasia poole kaldu ja pildid on niiiii ilusad!
3. Piret ja tema Puhas Rõõm. Rännuhimu osas ilmselgelt minu sugulashing. Samas on tema roogades, reisides ja kirjutistes alati midagi ütlemata elegantset ja peent, veebipõhine gurmee-elamus! :)
4. Dagris ja tema Sööme silmadega. Alati superfotod, samas on tema toitudes ja postitustes midagi kõige paremas mõttes kodust ning hubast!
5. Aet ja tema Aet köögis. Aet on aukartustäratavalt põhjalik ja suudab vist küll igaühes tekitada isu tervislikult toituda!

Veelkord aitäh toreda tunnustuse eest ja maitsvat kevadet kõigile!

Kommentaarid

Piret ütles …
Oi, kui ilus peen ja elegantne pai:) Olen meelitatud ja tänulik, ilus algus kevadele.
Eva ja CO ütles …
Ohooooooooooo!!! Nii vahva üllatus! Palju õnne! Ja toredat nädalalõppu Pariisis muidugi ka! Palun siis natuke muljeid ka blogi kaudu jagada. Sa polegi enam ammu reisu-jutte siin pajatanud :)

Päikseliste tervitustega!
Eva-U
Merit ütles …
Mina väga tänan!:) Tuleb tunnistada, et eks selline virtuaalpai teeb ikka tuju rõõmsaks küll! Jätkan siis rõõmsalt Aasia lainetel;)
Juc ütles …
Pole tänu väärt, Piret ja Merit. Tänud ikka teile vahvate postituste jagamise eest. Merit, jään ootama! :)
Eva, suur tänu. Loodetavasti on Pariisis nii tore, et on, mida siin pajatada. Pole ammu reisujutte olnud tõesti, nüüd vist kipub kuhjaga tulema lähikuudel! Päikselised tervitused vastu!
Marju ütles …
Minu poolt ka soe, pikk ja pehme pai Sulle, Juc! :) Vt siia: http://www.tassike.ee/2011/03/tunnustus-the-gorgeous-blogger/

Populaarsed postitused sellest blogist

Eestimaine eksootika ehk suvi Saaremaal

Küüslaugukrevetid koorekastmes Henri moodi

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Päikeseline brownie toorjuustuga blogi esimese sünnipäeva puhul

Kodumaine klassika - mulgipuder pruunistatud sibula ja suitsupeekoniga