Park Cafe ****



Mida teha sombuse ilmaga pühapäeval Tallinnas... Selle küsimusega seisime täna hommikul silmitsi. Otsustasime teha teise katse minna Park Cafesse Kadriorus. Esimesel korral sattusime ühel ajal jääskulptuuride tegemise üritusega ja mõistagi ei olnud kohvikus ühtki kohta.


Sõitsimegi Kadriorgu ja tegime väikse ringi pargis. Vaatamata halvale ilmale oli park jalutajaid täis. Üldse tundub viimasel ajal, et eestlased leiavad järjest enam tee värskesse õhku, parkidesse, mänguväljakutele. Nii tore!


Ja nagu tellimise peale oli Park Cafe esimesel korrusel meie pere jaoks vaba üks nurgalaud veidi eraldatud toasopis. Kohviku interjöör on soe ja meeldiv. Tumedad lühtrid, pruun puitmööbel, igal laual väike küünlake põlemas. Valgust annavad suured valgete kardinatega aknad, õrnust imeilus pitsi meenutav valge serviis. Põrand on kaetud vaibaga. Salongilik oleks vist õige sõna.


Saiad, koogid, tordid on "õige magusad". Võtsime vahukoore-kohupiimatordi, mis oli pisut liiga vahukoorene ja pisut liiga sidrunine. Muidu oli mõnus - põhi ca 3 mm, kreemi ca 7 cm :). Veel proovisime juustukooki kirssidega, mis maitses väga hästi. Maria võttis kakao ja 5 vaarikakommi. Mõlemad olid maitsvad, kakaod kattis paks kiht ilusat kakaopruuni piimavahtu. Soolasest olid täna müügil seenestruudel ja lahtine tuunikala pirukas. Neid me ei proovinud. Eriti maitsev oli kannuga ostetud Elujõu tee, mis koosnes Karepa ravimtaimeaia ürtidest - piparmünt, kõrvenõges, saialill, raudrohi ja mustsõstralehed. Kavatsen ise ka kindlasti selle kokku segada! Tärnikesi oli kohvikule väga raske panna. Aga kuna need tärnikesed on mul niikuinii emotsionaalsed ja täiesti subjektiivsed, siis sai Park Cafe 4 tärni.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Madalal temperatuuril küpsetatud liha vol 2

Kevadine külm karulaugukaste kuldseks praetud kartulitega

Portugali kreemikoogid, pastéis de nata

Vana-vanaema pannišašlõkk