Uued koduloomad

Paar nädalat ei saanud Peedul käia ja juba olid uued elanikud sisse kolinud. Noh, mitte päris sisse, välja pigem, või siis tiiki. Meie tiigis on nüüd lisaks kümnele priskele punasele ja punase-roosakirjule kuldkogrele üks pardipaarike. Tunnevad end seal päris tugevalt, tantsivad ja kudrutavad. Istuvad silla peal, minul vaja vett võtta, nemad veidi prääksuvad, ujuvad paar meetrit eemale, kui mul vesi võetud, tulevad jälle vana sooja koha peale tagasi. Ei nad karda trimmerit ega lähenevaid inimesi. Väga tore muidugi, Mannil koguaeg kino! Lisaplussiks see, et nad puhastavad tiiki, mida me ise ei saa hetkel puhastada, kuna võime taimedega koos kalamaimud välja tirida.





Üldiselt oli kevad jõudsalt edenenud - mandliõitest olid järel ainult rootsud, nii mets- kui aedmaasika magusad õied vaatasid lehtede vahelt välja, aiaäärtes laiusid meelespea mered, kuutõbiserohi oli enda alla võtnud teise jupi aiapinda ja hernetaimed olid juba väiksema pöiaikkused. Eine roheluses ja värske õhk! Juba 3 päeva pärast tagasi!








Kommentaarid

Anonüümne ütles …
Ilus, ilus,ilus......Meelespeadega pilt on küll nagu päris mets. Sa saad oma aiastikka väga põnevaid pilte. Palun jätkata! kahupea

Populaarsed postitused sellest blogist

Eestimaine eksootika ehk suvi Saaremaal

Küüslaugukrevetid koorekastmes Henri moodi

Päikeseline brownie toorjuustuga blogi esimese sünnipäeva puhul

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Kodumaine klassika - mulgipuder pruunistatud sibula ja suitsupeekoniga