What a wonderful world! nüüd ka Facebookis

Suur rõõm on teile välja hõigata, et minu Võrratu maailm koos paremate hõrgutiste, põnevamate käikude ja toredamate elamustega on nüüd leidnud endale koha ka Facebooki avarustes!

Aja jooksul on mu arvutisse kogunenud üle ääre ajav hulk põnevaid toiduseid ja mittetoiduseid leide (uskumatult ägedaid blogisid, imeilusaid küpsetisi, übercoole leiutisi jne) internetiavarustest (ja neid lisandub iga päevaga), mida teiste huvilistega kohutavalt jagada tahaksin, aga mis ei ole päris terve blogipostituse mõõtu. Neid kavatsen igapäevaselt nüüd Facebookis teile kõigile pakkuda. Lisaks on igale Facebooki kasutajale ju väga mugav, kui kõik uued postitused endast otse Wall´il ise märku annavad! Nii et tere tulemast minuga koos elu nautima nii endistviisi siinsamas blogis, kui ka Facebookis.
Selleks klikka blogi paremas ääres asuvat nuppu "Like"!

Mõned vahvad leiud illustratsiooniks ka:

* Perekonnaküpsised pulmapeoks ning maailmakuulsa kingakunstniku Christian Louboutin´i 2011. aasta kollektsiooni järgi valminud küpsised Katie´s Something Sweet blogist


ja


* Che Guevara kujuline mate- ja rummimaitseline jäätis Stoyn´i kodulehelt


No on ju imelisi asju see maailm täis?! :)


Kommentaarid

Marju ütles …
Et mitte olla see eestlane, kes kui valida on ütlemise ja vaikimise vahel, siis valib vaikimise, siis avaldan suurt rõõmu, et mul on nüüd see kiirvalik maailma ilu juurde!
Juc ütles …
No nii imearmsalt ütlesid, Marju. Küll mul on hea meel, et Sa vaikimist ei valinud! Aitäh! :)

Populaarsed postitused sellest blogist

Eestimaine eksootika ehk suvi Saaremaal

Küüslaugukrevetid koorekastmes Henri moodi

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Päikeseline brownie toorjuustuga blogi esimese sünnipäeva puhul

Kodumaine klassika - mulgipuder pruunistatud sibula ja suitsupeekoniga