Restoran koju, Golden Dragon **1/2

Siin Tallinnas on keegi tubli inimene teinud sellise toreda firma, mis toob mitmete restoranide toidu otse koju kätte. Nii saab kiirelt koju nii Tai, Hiina, Itaalia, Jaapani, Mehhiko, Ungari kui ka Vene toidud. Tellida saab aadressilt http://www.toit.ee/ ja kojutoomine maksab 40 eek, suurema summa puhul tasuta. Minusugustele sularahatutele on hea seegi, et makseterminal tuuakse koos söögiga otse koduukseni ja maskta saab ka kaardiga. Meie tellisime äripäeva õhtul, kui võiks arvata, et tellijaid on palju, aga toit hiina restoranist Golden Dragon saabus ca 30 minutiga.
Henrile on juba kombeks saanud, et kui kuskil on võimalik katsetada Tom Yum'i, siis seda ta ka proovib. Seekord proovis kanaga suppi (60 eek). Midagi tuttavat selles küll oli, aga siiski oli asi Tais saadud Tom Yumist kaugel. Teine asi, mida Henri alati hiinakatest otsib, on taevatrummid või trummipulgad (drums of heaven või drumsticks). Tegemist on marineeritud kanatiibadega, millest on osavalt 1 kont eemaldatud, nii et alles on paljas kont, mille otsas on puntras kogu tiiva liha. Kõige paremad on need kindlasti Tartus, Tsink Plekk Panges. Golden Dragonist sai tellitud drumsticks (75 eek), mis olid ka täiesti söödavad ja meenutasid ka pisut igatsetud Pange trumme. Lisaks tellisime aurutatud riisi ja nuudlid kana, krevettide, sealiha ja juurviljadega austrikastmes (68 eek). See oli täitsa hea, läks Mannilegi äris hästi peale. Lisaks toodi kausitäis punast küüslaugukastet. Veel 2 päeva pärast seda söömaaega rääkis Maria, et "tahaks midagi süüa. Tahaks seda riisi ja punakastet, mis üks onu meile koju tõi!".
Selle söögikohaga on nii, et kuigi kõik oli täitsa ok, läheb see kategooriasse "proovime järgmine kord mõnda teist kohta!"

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Eestimaine eksootika ehk suvi Saaremaal

Küüslaugukrevetid koorekastmes Henri moodi

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Päikeseline brownie toorjuustuga blogi esimese sünnipäeva puhul

Nädalavahetuse maiuspala, Osso buco