Kanakintsud feta ja oliividega

Kanakintse
Paprikat
Suvikõrvitsat
Küüslauku
Musti oliive
Sibulat
Valget veini
Oliiviõli
Fetajuustu
Tüümian ja lehtpetersell
Ahjupotti panna soola ja pipraga määritud kanakintsud, nendega koos paprika, suvikõrvits, küüslauk, oliivid, sibul, sorts valget veini, värsket tüümiani ja lehtpeterselli. Valada üle oliiviõliga. Ahjus 180 kraadi juures küpsetada kuni peaaegu valmis, lisada fetajuust, küpsetada kana valmimiseni.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kuidas me Aladdini muinasjuttu sattusime ehk lugusid Fezist Marokost

Nädalavahetuse maiuspala, Osso buco

Samba, sake ja tšillikaun (suured uudised 2/3)

Toskaana - La vita e bella

Kõige parem rabarberikook läbi aegade