Rabarberi, maasika kohupiima kiirkook


Lehttaigen (1 pk)
2 muna
1 pk kohupiima
Suhkrut (ca 1,5 kl)
Maasikaid ja rabarbereid (isu järgi)
Lehttaigen ahjupannile, augud põhja kahvliga. Sellele laotada maasikad ja rabarberid tükkidena, sellele pool suhkrust peale. Segada munad ja kohupiim ja suhkur, see omakorda marjade peale. Küpsetada ahjus keskmisel kõrgusel 30 min 200 kraadiga ja 15 minutit sama kuumusega ülemisel.

PS! Pilt on samamoodi valmistatud koogist, aga maasikate-rabarberi asemel on talve puhul sügavkülmast võetud vaarikad-maasikad-sõstrad

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Madalal temperatuuril küpsetatud liha vol 2

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Vana-vanaema pannišašlõkk

Portugali kreemikoogid, pastéis de nata

Punase läätse ja sealiha hautis