Punane kalakarri

Punast või valget toorest kalafileed
400 ml kookospiima
Punast karripastat
Laimi
Kirsstomateid
Tšillit või tšillipulbrit
Koriandrit (värske või pulber)
Kergelt keedetud kartuleid (veerandikena)
Lase wokil kookospiim keema, lisa karripasta ja tšilli. Keeda, kuni on veidi paksenenud, lisa kirsstomatid, kartulid ja kala. Kata kaanega ja lase madalal tulel keeda. Kui kartul ja kala on valmis, lisa koriandripulber ja laimimahl. Sega ja serveeri.

PS! Päris vürtsikas. Isegi minu hästi vürtse taluv Maria põlgas selle söögi ära ja ütles, et "kititab".

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kõige parem rabarberikook läbi aegade

Vana-vanaema pannišašlõkk

Lihtne rabarbrikook hapukoorega

Bruschetta´d, üks tomati confit ja mozzarellaga, teine viigimarja ja camembert´iga

Mõnusalt mõrkjas salat peedi, verigreibi ja endiiviaga